- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.861
Synonyms sinemcim sen yadigara iki prensesin annesi okudunmu listeye tekrar baktım göremedim seni atlamışım arada okudu saymışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Synonyms sinemcim sen yadigara iki prensesin annesi okudunmu listeye tekrar baktım göremedim seni atlamışım arada okudu saymışım
meva888 için suan okunuyor cnm 296 tane o kalmş seninde bitekMerhabalar kusura bakmayın yoğun bi tempoya girdim yazamıyorum. Kendime ve benden sonraki arkadaş icn okudum ama sonrasına yetişemedim.
Tamam canımm hayırlı olsun daha bilgi vermeyenler var haftasonuna sarkcak büyük ihtimalleSupurgesizcadiii35 canım benim kardeşim evleniyor düğün telaşemiz var Meva için haftasonu ancak bitiririm yeni kişiyede geçebilirsiniz ben yetişirim sonra
canım nerde yaptırdın devlette mi ? çünkü ben bi özel yerde yaptırdım hiç acı çekmedim 5 dklık bir işlemdi. muhtemelen kullandıkları cihaz farklıdır o yüzden anestezi yapmıştır.Evet canım genel anestezi oldum tamamen bayılttılar doktorum bu azda olsa acı veren bir işlem eğer ben işlemi yaparken kendini kasarsan daha çok acır ve ben işlemi yapmakta güçlük çekerim dedi ama anestezi altında tüm kaslarını serbest bırakıyorsun ve ilaç içinde rahat akıp gidiyor sende uyandığında hiç bir acı çekmiyorsun ki ben ağrı kesici bile içmedim sonrasında hiç ağrım olmadı sadece biraz kan geliyor onuda tek pet taktım 1 günde geçti gitti
Ben olmştm cnm sorabilirsinkızlar kürtaj olan var mı bişi sorucam ???