Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

geçmiş olsun canım neyin war
Canım faranjit olmuştum sirke tuz gargarasıyla geçirdim Boğaz ağrımı ama şimdide geniş akıntısı burun tıkanıklığı be migren gibi şiddetli baş ağrım var yataktan kalkamıyorum halsizlikten başım bile düz durmuyo biraDan doktora kontrole gidicem bakalım ne dicek

Kızlar hayırlı sabahlar bugun açtım daha gözümü kontrole gittiğim gün doktorum kbb doktoruna yönlendirdi beni alerjik sinüzit olmuşum hiç istemiyordum ama mecburen antibiyotik kullanıyorum Rabbim korusun bebeğimi inşallah çok tereddüt ede ede kullanıyorum sizler ne durumdasınız duayı bitirdinizmi

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Bu arada herkes okumayı bitirdi ise beni de okudu sayabilirsin bekleme olmasın biraz geciktim ama buğün yarın biter okumam Allahın izniyle

Kusura bakmayın ben hiç başlayamadım (
Bu arada dün kürtaj oldum acilen. Bebeğimin kalbi son randevuda cok yavaştı dün yine vaedı randevu ve kalbi durduğu için ve bebek hala 6. Haftada kaldığı için kürtaja aldı doktor. Allahım daha hayırlısını verecektir eminim o yüzden..

Çok geçmiş olsun canım. Inanıyorum ki Rabbim bize en sağlıklısını, hayırlısını, imanlısını nasip edecektir. Bu bizim sınavımız. Daha fazĺa bekletmeden Allah bize de cennetinden meleklerimizi göndersin inşallah

Geçmiş olsun cnm.Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Acısı geçmiyor ama zamanla alışıyorsun herşey bzm için var imtihan dünyasındayız.En kısa sürede rabbim tekrar nasip etsin insallah

Canım çok geçmiş olsun içim çok tuhaf oldu çok üzüldüm. eminim çok üzülmüşsündür Rabbim sabır versin her şerde vardır bi hayır tez zamanda yenisi ile unuttursun Rabbim inşallah

Canım çok geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun ,rabbim en doğru zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tekrar sana ve isteyen hepimize

Geçmiş olsun canım benim rabbim bir sonrakini sağlıklı sıhhatli versin inşallah rabbim neylerde güzel eyler vardır bundada bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…