Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Hayırlı sabahlar kızlar Synonyms Synonyms arkadaşımızın duasının bilgisini vermeyen Shokella Shokella ve meva888 meva888 kaldı evanescence10 evanescence10 canım seninkini paylaşalımmı bitiremiceksen bilgi ver bugun okuyalım.❤️❤️❤️

Rabbim her işimizi hayıra çıkarsın inşallah kızlar dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar huzurlu mutlu yuvalar kesemizi bereketli ve sevdiklerimizle birlikte güzel bir ömür nasip etsin ❤️❤️❤️

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- iki prensesin annesi iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )(Yadigar)
10- meva888 meva888 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )

Merhaba canım ben girmek isterim size de uygunsa. Ama bana kaç tane okunacak ve kaç günde bitmesi gerekiyor belirtirsen çok sevinirim
Canım listeye göre sırayla herkese 4444 taneyi listede kaç kişiysek bölüşüp paylaşıyoruz genellikle 3 günde bitirmeye çalışıyoruz ama yaz ayları biraz daha uzatmaya başladık malum tatiller gelenler gidenler daha fazla oluyor yani en geç 1 haftada bitiriyoruz kimseyi zora sokmadan okumaktan yanayız

Canım listeye göre sırayla herkese 4444 taneyi listede kaç kişiysek bölüşüp paylaşıyoruz genellikle 3 günde bitirmeye çalışıyoruz ama yaz ayları biraz daha uzatmaya başladık malum tatiller gelenler gidenler daha fazla oluyor yani en geç 1 haftada bitiriyoruz kimseyi zora sokmadan okumaktan yanayız
tamamdır canım çok teşekkürler. Bu arada Allah sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsin. İki canınla listeylede ilgileniyorsun hakkını helal et :)

Hayırlı sabahlar kızlar Synonyms Synonyms arkadaşımızın duasının bilgisini vermeyen Shokella Shokella ve meva888 meva888 kaldı evanescence10 evanescence10 canım seninkini paylaşalımmı bitiremiceksen bilgi ver bugun okuyalım.❤️❤️❤️

Rabbim her işimizi hayıra çıkarsın inşallah kızlar dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar huzurlu mutlu yuvalar kesemizi bereketli ve sevdiklerimizle birlikte güzel bir ömür nasip etsin ❤️❤️❤️

9- iki prensesin annesi iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )(Yadigar)
Canım ben namazımı kıldım ve 100 tane okudum. Tüp bebek tedavisine başladım yeniden. Tedavimin en kısa zamanda pozitif bir şekilde neticelenmesi niyeti ile okur musunuz rica etsem ? :KK200::KK200:

Kusura bakmayın ben hiç başlayamadım :KK43:(
Bu arada dün kürtaj oldum acilen. Bebeğimin kalbi son randevuda cok yavaştı dün yine vaedı randevu ve kalbi durduğu için ve bebek hala 6. Haftada kaldığı için kürtaja aldı doktor. Allahım daha hayırlısını verecektir eminim o yüzden..
ilk bebegini hamileliğin ortalarında kaybetmiş biri olarak bu tarz şeylerde çok üzülüyorum malesef,bunun tek ilacı zaman ,zaman tüm acıları azaltıyor,sonra tekrar umutların yeseriyo...,umarım kısa zamanda atlatirsin,allah büyük dua lara sıgın arkadasim

b

ben 200 lerdeyim beni beklemeyin diğer arkadaşa gecin,ben tamamlarim

tamamdır canım çok teşekkürler. Bu arada Allah sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsin. İki canınla listeylede ilgileniyorsun hakkını helal et :)
Saol canım benim amin inşallah ben bu sayfada okumaya başlayınca hamile kaldım inşallah sizlerede en kısa zamanda nasip olsun evlatlarımıza kavuşalım Allah’ın izniyle ben çok severek sayfayla ilgileniyorum listedeki arkadaşlarda çok uyumlu ve iyiler inşallah Sırayla herkesin gebelik haberini alacağız ❤️❤️❤️❤️ Ara sıra sayfaya bakmakta gecikiyorum yada okudum diyenleri arada atlıyorum hakkınızı helal edin şimdiden hamileliğime verin ❤️❤️❤️

ilk bebegini hamileliğin ortalarında kaybetmiş biri olarak bu tarz şeylerde çok üzülüyorum malesef,bunun tek ilacı zaman ,zaman tüm acıları azaltıyor,sonra tekrar umutların yeseriyo...,umarım kısa zamanda atlatirsin,allah büyük dua lara sıgın arkadasim
Çok üzüldüm canım rabbim bu bebeğine sağlık sıhhat versin kucağına al inşallah ❤️❤️

Canım ben namazımı kıldım ve 100 tane okudum. Tüp bebek tedavisine başladım yeniden. Tedavimin en kısa zamanda pozitif bir şekilde neticelenmesi niyeti ile okur musunuz rica etsem ? :KK200::KK200:
Amin canım inşallahh bu niyete okuruz listede tekrar yazarım kızlara hatırlatırız ❤️❤️❤️

Kızlar Synonyms Synonyms arkadaşımızın duasını okundu sayıyorum sadece evanescence10 evanescence10 arkadaşımız kaldı okuyamazsa onunkini tamamlarız❤️❤️

Şimdi sırada iki prensesin annesi iki prensesin annesi arkadaşımız var niyeti tüp bebek tedavisine başlıyor hayırlısıyla pozitif sonuçlansın sağlıklı sıhhatli evladı olsun diye edicez şimdiden rabbim kabul etsin inşallah❤️❤️ Listeye 1 arkadaşımız daha eklendi kişi başı sayısı değişti 100 adet yadigar namazı kılınca okumuş böylece kişi başı 310 adet salı günü öğlene kadar bitirelim inşallah ❤️❤️❤️❤️

14- izmir3534 izmir3534 (evlat sahibi olmak için )

Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 canm pek giremiyorum okuyamadım galiba bi kaç arkadaşa katılamayacağım. Kusura bakmayın olur mu henğz kendimi toplayamadım
Tamam canım sen topla kendini ne demek olurmu öyle şey ne kusuru ama kendini çok yıpratma çünkü rabbim yeni kapılar açar her zaman yeni bebeğine hazırla kendini derdini veren mevlam dermanıda o verir bol bol inşirah süresi oku içini ferahlat biz okunmayanları bu okumanın arkasından tamamlarız❤️❤️❤️

X