- 10 Aralık 2017
- 673
- 755
- 32
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Gözün aydın mı desem ne desem bilemedim Can'ım ama en azından diğer ay için bir umut oldu iltihabın geçince olacak inşallah. Bende okuyorum Meryem suresi birazdan abdest alıp okucam bir tanede senin için okurum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahKızlar ben bugün sonunda adet oldum :) doktora gittim iltihap varmış. İlaç verdi. İltihap döllenmeyi engellermis. İyiki gitmişim.ben Allah kabul etsin hergun bir tane Meryem suresi okuyorum evlat icin. 41 gün devam edilecekmis ara vermeden. Normalde annemden isterdim ama şimdi annemde misafirlikteymis. Saat 12 yi geçmeden okunsun istiyorum.Sizden ricam içinizden biri bugün bana bir tane Meryem suresi okuyabilir mi? Abdestli okunacak.
Canım benim Allah razı olsun. Ağzina sağlık. Evet kuzum dediğin gibi insaalaah engel kalkmış olucak. İnofolic de verdi. Bakalim hepimiz güzel haberler alalım en kısa zamanda inşallah:)Gözün aydın mı desem ne desem bilemedim Can'ım ama en azından diğer ay için bir umut oldu iltihabın geçince olacak inşallah. Bende okuyorum Meryem suresi birazdan abdest alıp okucam bir tanede senin için okurum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Amin Canım inşallahCanım benim Allah razı olsun. Ağzina sağlık. Evet kuzum dediğin gibi insaalaah engel kalkmış olucak. İnofolic de verdi. Bakalim hepimiz güzel haberler alalım en kısa zamanda inşallah:)
Tamam Canım çoğu bitmiş zaten kalanı okuyabilecekmisin yardım edelimmi
Harikasın canım benim Allah kabul etsin :) son okunmamış 290 tane kaldıKızlar ben kendiminkiyle beraber 345 tane okudum yani A aselatilgan ın eksiğide bitti herkes bitirdiyse diğer arkadaşa geçelim sayılarımızı alıp
Tamam canım haber bekliyoruz.Supergesizcadiii35 evet cuma adet olmuştum canım bitmek üzere adet yarın namaz kılabilirim sanırım yarın 12 ye kadar haber veririm ben canım
Kızlar ben kendiminkiyle beraber 345 tane okudum yani A aselatilgan ın eksiğide bitti herkes bitirdiyse diğer arkadaşa geçelim sayılarımızı alıp
Rica ederim kuzu iyi geceler :)Çok teşekkür ederim canım ağzına sağlık Allah razı olsun