Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Kızlar ben bugün sonunda adet oldum :) doktora gittim iltihap varmış. İlaç verdi. İltihap döllenmeyi engellermis. İyiki gitmişim.ben Allah kabul etsin hergun bir tane Meryem suresi okuyorum evlat icin. 41 gün devam edilecekmis ara vermeden. Normalde annemden isterdim ama şimdi annemde misafirlikteymis. Saat 12 yi geçmeden okunsun istiyorum.Sizden ricam içinizden biri bugün bana bir tane Meryem suresi okuyabilir mi? Abdestli okunacak.

Gözün aydın mı desem ne desem bilemedim Can'ım ama en azından diğer ay için bir umut oldu iltihabın geçince olacak inşallah. Bende okuyorum Meryem suresi birazdan abdest alıp okucam bir tanede senin için okurum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Canım benim Allah razı olsun. Ağzina sağlık. Evet kuzum dediğin gibi insaalaah engel kalkmış olucak. İnofolic de verdi. Bakalim hepimiz güzel haberler alalım en kısa zamanda inşallah:)

Kızlar ben kendiminkiyle beraber 345 tane okudum yani A aselatilgan ın eksiğide bitti herkes bitirdiyse diğer arkadaşa geçelim sayılarımızı alıp
Harikasın canım benim Allah kabul etsin :) son okunmamış 290 tane kaldı Jannefel den ses çıkmadı bu arada V Vavin den de ses çıkmadı. İlk olarak yarın sabah 10 a kadar ikisinden ses çıkmazsa 290 taneyi 2 saatte bir kaç kişi paylaşıp bitirelim. 12 de hala vavinden ses çıkmazsa sıradaki kimse o namazı niyeti yapsın ona başlayalım .eğer vavin o süre içerisinde aktif olursa namazı ve niyeti yaptığını yazıp bizi bilgilendirsin.

evet canım ben 100 tane okucam şimdi kalan 160 taneden istiyorsan sende al bir arkadaşta kalanını alsa 12ye kadar bitiririz. sonra sana okumaya başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…