- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
40 daha okudum kalan 120
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim yeni bat 12 martkızlar kalan son 100 taneyi ben alıyorum. V Vavin arkadaşmıza başlıyoruz. listede 12 kişiyiz.herkes 370 adet perşembe günü 12ye kadar bitirsin. bu sefer uzama olmasın lütfen.birde 370 den fazla okumayalım sayıyı tutturalım.Rabbim kabul etsin inşallah.
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 4 mart
4- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
5- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
6- @Supurgesizcadiii35 (evlat sahibi olmak için ) bat: 16 mart
7- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 28 mart
8- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
9- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
10- @ikraberraol (evlat sahibi olmak için ) bat:
11- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat:
12- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıkla kucağına almak için)
canım martmı? nisanmı?C
Canım benim yeni bat 12 mart
Ay dün oldumya kafam karıştı. Yani evet 12 Nisan :))canım martmı? nisanmı?
Amin canım maşallah hızınıza nazar değmesin370 okudum Allah kabul etsin inşallah
Sıkıntı Yok canım eğer geçmezse bir alttaki arkadaşa yaparız seni onun altına alırız.hepimize okucaz nasıl olsa sıraylaSupurgesizcadiii35 canım vavin arkadasimizdan sonra sıra bende mi bendeyse cuma mi geçeceğiz ben ancak abdest alırım cumaya ya da perşembe akşamı nasıl olacak canim
Olur canım hem vakti kaybetmeyiz o zaman duruma göre hareket ederiz benim inşallah yarın biter bakalım:)Sıkıntı Yok canım eğer geçmezse bir alttaki arkadaşa yaparız seni onun altına alırız.hepimize okucaz nasıl olsa sırayla
tamam canım :) bekliyoruz.Bende bi kaç güne katılacam kızlar inşallah
inşallah canım :)Olur canım hem vakti kaybetmeyiz o zaman duruma göre hareket ederiz benim inşallah yarın biter bakalım:)