- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.721
Canım n’aptın geçtimi ağrın kusura bakma ben yeni gördüm böyle ağrı benimde başıma geldi klomeni kullandığım 2. Ayda çok ağrım oldu sanki balon var gibi yatakta dönerken bile ağrı çekiyordum doktora sorduğumda ilaçla yumurtaları büyümesinden daha hızlı büyüttüğümüz için oluyo demişti bir sıkıntı olmamıştı ama geçmeyen ve çok acılı bir ağrıysa yine doktora görünmende fayda var canımKızlar aranızda klomen kullanan var mı? Bu ay 2. Kullanışım ilkinde bi sıkıntı yaşamadım ama bu kez ağrıdan ölüyorum. Sol tarafımda sanki içi su dolu balon var yürürken sol ayağımı yere bastığımda da ağrım oluyor yumurtalıkların orda ayrıca elimle bastırınca da ağrıyor. Bu ağrı belime doğru yayılıyor. Klomen kullanıp böyle bir rahatsızlık yaşayan oldu mu?
Benim bi 100 tane kaldı bugün bitiririm inşallah.Kızlar okumalar ne durumda
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6-Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )(Yadigar)
10-meva888 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12-evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
Okudum Allah kabul etsinKızlar okumalar ne durumda
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6-Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )(Yadigar)
10-meva888 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12-evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
Canım çok sağ ol geçti çok şükür baya kötüydü. Bu arada okumam bitmedi tatilde olduğum için vaktim olmuyor ama okuyorum geriden gelirim bi süre okudu sayın sizCanım n’aptın geçtimi ağrın kusura bakma ben yeni gördüm böyle ağrı benimde başıma geldi klomeni kullandığım 2. Ayda çok ağrım oldu sanki balon var gibi yatakta dönerken bile ağrı çekiyordum doktora sorduğumda ilaçla yumurtaları büyümesinden daha hızlı büyüttüğümüz için oluyo demişti bir sıkıntı olmamıştı ama geçmeyen ve çok acılı bir ağrıysa yine doktora görünmende fayda var canım
Maaşallah süphanallah. Sağlıkla devam etsin inşallahGünaydın kızlar detaylı ultrasona girdim çok şükür bizim yaramazda bir sıkıntı çıkmadı sağlam dediler rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Öğlene kadar duası eksik kalan arkadaşlara bi bakayım yeni arkadaşa geçeriz inşallah
Saol canım benim rabbim tez zamanda sanada nasip etsinMaaşallah süphanallah. Sağlıkla devam etsin inşallah
Saol canım benim aminn rabbim tez zamanda sanda nasip etsin inşallahSupurgesizcadiii35 canım tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Songül arkadaşımız için 342 okudum canım