- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 36
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.741
benim mide bulantilari tavan serum yedim 2 gün önce anca biraz kendime geldim okuyunca yazicamKızlar Songül arkadaşımızın okumasına bilgi vermeyen 4 41EEEEE41 vemeva888 arkadaşlarımız kalmış Songül S267 sen varsın birde ama sen kendine okumuşşundur diye saymıyorum.arada muhabbetten görmediysem kusura bakmayın kızlar siz bana hatırlatın tekrar
SıradaSynonyms sinem arkadaşımız var. Canım sen namazını kıl bilgi bekliyoruz
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7-S267 (evladını sağlıkla kucağına almak için) (Songül)
8-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )(Yadigar)
10-meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12-evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
inş güzel haberlerini bekliyoruzAksam namazımı kılarım canim yarın baslayabiliriz. Bu arada olabilir mi bilmiyorum da 3 gün geciktim. Pek olabilir gibi düşünmüyorum ama bi umut yine. Dua sırası da denk geldi. Hayırlısı olsun diyelim :)
Yaa hadi inşallah :)) kan testi yaptırmayı düşünüyor musun ???Aksam namazımı kılarım canim yarın baslayabiliriz. Bu arada olabilir mi bilmiyorum da 3 gün geciktim. Pek olabilir gibi düşünmüyorum ama bi umut yine. Dua sırası da denk geldi. Hayırlısı olsun diyelim :)
Günaydın kızlar detaylı ultrasona girdim çok şükür bizim yaramazda bir sıkıntı çıkmadı sağlam dediler rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Öğlene kadar duası eksik kalan arkadaşlara bi bakayım yeni arkadaşa geçeriz inşallah
cnm gözün aydın darısı başımıza inşallah.Senin cinsiyet kaçıncı haftada belli oldu cnm
[/QUOTE
Amin canım inşallah :) bizimki 12. Hafta tahmin etti 14. Haftada gittiğimde kesin erkek dediğin canım ama kız ise daha geç görüyorlar
Kıldınmı canım namazınıAksam namazımı kılarım canim yarın baslayabiliriz. Bu arada olabilir mi bilmiyorum da 3 gün geciktim. Pek olabilir gibi düşünmüyorum ama bi umut yine. Dua sırası da denk geldi. Hayırlısı olsun diyelim :)
Ben hazirim canim başlayabilirizKıldınmı canım namazını
Bence şimdi ekleyebilirsin canım. Kişi başına düşen okuma sayısı da düşmüş olur.KızlarS267 Songül arkadaşımızın duasını rabbim kabul etsin sırada Synonyms sinem arkadaşımız var kişi başı 342 adet pazartesi gününe kadar bitirelim inşallah
Bu arada grubumuza katılmak isteyen 2 arkadaş var ne dersiniz liste bitincemi ekleyelim sizlerin yorumlarına bırakıyorum
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )(Yadigar)
10-meva888 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12-evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
bende bitirdimBenim için okuyan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun Ağzınıza yüreğinize sağlık Rabbim hacetlerimizi kabul buyursun inşallah.
Bu aradaSupurgesizcadiii35 yeni arkadaşları listeye alırsak iyi olur sıcaklardan kaynaklı okumalarımız ağırlaştı sayı düşmüş olurdu
normaldede gecikir mı arada ilk defa mi olduKızlar test yaptim negatif çıktı ama hala hasta olmadim 5 gün gecti hala beklemedeyim.
Sıcaklardan olabilir mi acaba diye düşünüyorum bekliyelim bakalım az biraz daha.normaldede gecikir mı arada ilk defa mi oldu
hayırlı olan ne ise o olsun cnm inşallah.Olmazsan bi kaç gün sonra tekrar yaparsın testiSıcaklardan olabilir mi acaba diye düşünüyorum bekliyelim bakalım az biraz daha.
geçmiş olsun canım neyin warKızlar bunu biz bitirelim başladık artık diğer arkadaşta ekleyelim arkadaşlarıÇok sık giremiyorum hastayım yatıyorum grupla pek ilgilenemiyorum kızlar hakkınızı helal edin geçecek inşallah