Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Evet canım Allahıma bin şükür geçen gün duyabildik. Şuan 8 haftalığım ama bebek 6 haftalıkmış o yüzden geç duyduk sanırım kalbini.. inşallah ilerde yetişir normaline göre ..
Yetişir cnm korkma bnmde çok ağrılarım oluyor dün gece hastanedeydim korkularım geçmek bilmiyor rabbim şu süreci sağlıkla atlatıp evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Sıra songülde kızlar S267 S267 namazını kılmış kişi başı yine 342 adet pazartesi sabaha kadar bitirelim inşallah ❤️❤️❤️❤️

Dileği güncellemeyi unutmuşum 4 41EEEEE41 teşekkür ederim ebrucum hatırlattığın için hemen değiştiriyorum ❤️❤️❤️❤️

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- Rakika Rakika (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 S267 (evladını sağlıkla kucağına almak için) (Songül)
8- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- iki prensesin annesi iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )(Yadigar)
10- meva888 meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )

Yetişir cnm korkma bnmde çok ağrılarım oluyor dün gece hastanedeydim korkularım geçmek bilmiyor rabbim şu süreci sağlıkla atlatıp evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Seni çok iyi anlıyorum canım 20. Haftaya geldim o korkular hala devam ediyor bende... sanırım doğasıyla kadarsa geçmicek ... hamile kaldım tutunma ağrısı dediler sonra 3. Ayı bitir ağrın geçecek dediler ne geçmesi 5. Ay oldu hala ağrıyla kıvrandığım günler oluyor hastaneye gidiyorum Ve tatmin edici bir açıklama Yok 3 doktora gittim hepsi rahim büyüyo ondan bebek aşağıda daha ondan bebeğin eşi ağrıyo ondan sen narinsin ondan daha neler neler ama bu kadar zamanlık tecrübeme göre kanaman gelmiyorsa sıkıntı olmuyo canım ağrılara dayanıcaz bebek hareket etmeye başlayınca esas onzaman başlıyo bağırsakta sıkışmalar gaz sancıları sabır dicez rabbime şükretcez canım yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar

Seni çok iyi anlıyorum canım 20. Haftaya geldim o korkular hala devam ediyor bende... sanırım doğasıyla kadarsa geçmicek ... hamile kaldım tutunma ağrısı dediler sonra 3. Ayı bitir ağrın geçecek dediler ne geçmesi 5. Ay oldu hala ağrıyla kıvrandığım günler oluyor hastaneye gidiyorum Ve tatmin edici bir açıklama Yok 3 doktora gittim hepsi rahim büyüyo ondan bebek aşağıda daha ondan bebeğin eşi ağrıyo ondan sen narinsin ondan daha neler neler ama bu kadar zamanlık tecrübeme göre kanaman gelmiyorsa sıkıntı olmuyo canım ağrılara dayanıcaz bebek hareket etmeye başlayınca esas onzaman başlıyo bağırsakta sıkışmalar gaz sancıları sabır dicez rabbime şükretcez canım yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar
aynen doğuncaya kadar tedirginlikler devamherkezde malesef, allah sağ salim kucagimiza aldığımız günleri nasip eylesin.

Kızlar aranızda klomen kullanan var mı? Bu ay 2. Kullanışım ilkinde bi sıkıntı yaşamadım ama bu kez ağrıdan ölüyorum. Sol tarafımda sanki içi su dolu balon var yürürken sol ayağımı yere bastığımda da ağrım oluyor yumurtalıkların orda ayrıca elimle bastırınca da ağrıyor. Bu ağrı belime doğru yayılıyor. Klomen kullanıp böyle bir rahatsızlık yaşayan oldu mu?

Kızlar aranızda klomen kullanan var mı? Bu ay 2. Kullanışım ilkinde bi sıkıntı yaşamadım ama bu kez ağrıdan ölüyorum. Sol tarafımda sanki içi su dolu balon var yürürken sol ayağımı yere bastığımda da ağrım oluyor yumurtalıkların orda ayrıca elimle bastırınca da ağrıyor. Bu ağrı belime doğru yayılıyor. Klomen kullanıp böyle bir rahatsızlık yaşayan oldu mu?
Canım doktora git bu kadar ağrı ve hassasiyet normal değil

X