- 20 Şubat 2013
- 423
- 392
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.701
Evet canım Allahıma bin şükür geçen gün duyabildik. Şuan 8 haftalığım ama bebek 6 haftalıkmış o yüzden geç duyduk sanırım kalbini.. inşallah ilerde yetişir normaline göre ..Cnm Naptınz bebişin kalp atışlarını duydunuz mu
Yetişir cnm korkma bnmde çok ağrılarım oluyor dün gece hastanedeydim korkularım geçmek bilmiyor rabbim şu süreci sağlıkla atlatıp evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallahEvet canım Allahıma bin şükür geçen gün duyabildik. Şuan 8 haftalığım ama bebek 6 haftalıkmış o yüzden geç duyduk sanırım kalbini.. inşallah ilerde yetişir normaline göre ..
Geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallahYetişir cnm korkma bnmde çok ağrılarım oluyor dün gece hastanedeydim korkularım geçmek bilmiyor rabbim şu süreci sağlıkla atlatıp evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Yani pek anlayamadık bebek iyi ama bi eşi aşada dedi bi leke görünüyor dedi sonra herşey yolunda dedi saçma sapan yarın kendi Dr uma gidicemGeçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah
Allah Allah bi öyle demiş bi böyle en iyisi tez zamanda git doktoruna canım en azından önemli bi durum var ise ona göre dikkatli olursunYani pek anlayamadık bebek iyi ama bi eşi aşada dedi bi leke görünüyor dedi sonra herşey yolunda dedi saçma sapan yarın kendi Dr uma gidicem
Aynen cnm olabildiğince dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorm kendimi yormuyorm zaten bulantılarım da baya var bakalım artık yarın gidince rahatlıcam inşallahAllah Allah bi öyle demiş bi böyle en iyisi tez zamanda git doktoruna canım en azından önemli bi durum var ise ona göre dikkatli olursun
çok geçmiş olsun ya bebek aşağıda olunca mı ağrı yapıyormuş ??Yetişir cnm korkma bnmde çok ağrılarım oluyor dün gece hastanedeydim korkularım geçmek bilmiyor rabbim şu süreci sağlıkla atlatıp evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Bilmiyorum ki.cnm yarın dr uma sorcam bakalım yazarım size deçok geçmiş olsun ya bebek aşağıda olunca mı ağrı yapıyormuş ??
Seni çok iyi anlıyorum canım 20. Haftaya geldim o korkular hala devam ediyor bende... sanırım doğasıyla kadarsa geçmicek ... hamile kaldım tutunma ağrısı dediler sonra 3. Ayı bitir ağrın geçecek dediler ne geçmesi 5. Ay oldu hala ağrıyla kıvrandığım günler oluyor hastaneye gidiyorum Ve tatmin edici bir açıklama Yok 3 doktora gittim hepsi rahim büyüyo ondan bebek aşağıda daha ondan bebeğin eşi ağrıyo ondan sen narinsin ondan daha neler neler ama bu kadar zamanlık tecrübeme göre kanaman gelmiyorsa sıkıntı olmuyo canım ağrılara dayanıcaz bebek hareket etmeye başlayınca esas onzaman başlıyo bağırsakta sıkışmalar gaz sancıları sabır dicez rabbime şükretcez canım yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlarYetişir cnm korkma bnmde çok ağrılarım oluyor dün gece hastanedeydim korkularım geçmek bilmiyor rabbim şu süreci sağlıkla atlatıp evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahhhAllah razı olsun canım hepimize inşallah hamile olanlarımıza da sağlıklı doğumlar nasip etsin ❤❤❤
aynen doğuncaya kadar tedirginlikler devamherkezde malesef, allah sağ salim kucagimiza aldığımız günleri nasip eylesin.Seni çok iyi anlıyorum canım 20. Haftaya geldim o korkular hala devam ediyor bende... sanırım doğasıyla kadarsa geçmicek ... hamile kaldım tutunma ağrısı dediler sonra 3. Ayı bitir ağrın geçecek dediler ne geçmesi 5. Ay oldu hala ağrıyla kıvrandığım günler oluyor hastaneye gidiyorum Ve tatmin edici bir açıklama Yok 3 doktora gittim hepsi rahim büyüyo ondan bebek aşağıda daha ondan bebeğin eşi ağrıyo ondan sen narinsin ondan daha neler neler ama bu kadar zamanlık tecrübeme göre kanaman gelmiyorsa sıkıntı olmuyo canım ağrılara dayanıcaz bebek hareket etmeye başlayınca esas onzaman başlıyo bağırsakta sıkışmalar gaz sancıları sabır dicez rabbime şükretcez canım yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar
Canım doktora git bu kadar ağrı ve hassasiyet normal değilKızlar aranızda klomen kullanan var mı? Bu ay 2. Kullanışım ilkinde bi sıkıntı yaşamadım ama bu kez ağrıdan ölüyorum. Sol tarafımda sanki içi su dolu balon var yürürken sol ayağımı yere bastığımda da ağrım oluyor yumurtalıkların orda ayrıca elimle bastırınca da ağrıyor. Bu ağrı belime doğru yayılıyor. Klomen kullanıp böyle bir rahatsızlık yaşayan oldu mu?
Amin canım inşallah rabbim korusun bizlerive bebeklerimiziaynen doğuncaya kadar tedirginlikler devamherkezde malesef, allah sağ salim kucagimiza aldığımız günleri nasip eylesin.