- 19 Nisan 2016
- 1.427
- 2.466
- 36
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.281
Bencede canım paylaşalım bunu ben 100 tanesini alıyorum daha çokta alırdım ama annemi yolcu edicem anca okurum bunu
Canım biz 340 adedipaylaşıp okuyacağız çıkmak istersen sen bilirsin ama diğer okumada yetiştiririm dersen kal derim kararı sana bırakıyorumYa da istersenz bana yardm edin bana düşen 340 okuaylm yinede beni cıkarın nasıl istersenz oyle yapalm
Ayyy ebrucum gözün aydın o mutluluğu çok iyi biliyorum kese görününce gözlerim dolmuştu birde çift keseyse çifte mutluluk rabbim nazarlardan korusun canım inşallah sağlıkla kalp atışlarınıda duyKuzularım biz kesemizi gördük çok şükür cmrtesi günü ve hatta Dr sanki iki kese görüyor gibiyim ama emin değilim dedi sıvı birikimide olabilir dedi bu cmrtesi tekrar gidicem netleşecek tek mi çift mi oldugu:)
Amin canım benim güzel haberi bekliyoruz heyecanla inşallahhhh rabbim duslarımızı kabul etsin sağlıklı sıhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsinAbla 30 u olsun bi inşallah vardır yoksada adet sökülür zaten olmazsada kisttir muhtmelen bayramdan sonra gidecem dr a bebiş yoksa amiiin abim iyi olsun oda olur inşallah inşallah içimdedir abla yaa inşallah 4 41EEEEE41 ebrucum canım inşallah vardır da bu ay bende haber weririm sizlere 30 olsun yapcam test bir gün kaldı zaten bakalım hakkımızda hayırlısıDua edin ama hamişler sizi
Amin cnm amin inşallah bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz Dr ikiz olabilir deyince şoka girdik eşimle cmrtesi belli olucak arrık bu arada kalp atısını nr zaman duymuştun sen 6+2 oluyor duyarmıyım acabaAyyy ebrucum gözün aydın o mutluluğu çok iyi biliyorum kese görününce gözlerim dolmuştu birde çift keseyse çifte mutluluk rabbim nazarlardan korusun canım inşallah sağlıkla kalp atışlarınıda duy
Ayy canımm tebrik ederimm. büyük şok 2 tane kese olmuş olması:) kan değerine baktırmışmıydın ondan da ikiz belli olabilir. çok sevindimm. her geçen ay daha da kalabalıklaşıyoruz.Kuzularım biz kesemizi gördük çok şükür cmrtesi günü ve hatta Dr sanki iki kese görüyor gibiyim ama emin değilim dedi sıvı birikimide olabilir dedi bu cmrtesi tekrar gidicem netleşecek tek mi çift mi oldugu:)
Daha net değil cnm bi kere kan verdim o yuzden hiç bilmiyorum değer nasıl arttı ben pek ihtimal vermiyorum ama Allah bilir tabiki ailede hiç yok bizim çünkü bakalım artık hayırlısı ne ise o olsunAyy canımm tebrik ederimm. büyük şok 2 tane kese olmuş olması:) kan değerine baktırmışmıydın ondan da ikiz belli olabilir. çok sevindimm. her geçen ay daha da kalabalıklaşıyoruz.
bende 100 alırım kaldı 140.
Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğumla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKuzularım biz kesemizi gördük çok şükür cmrtesi günü ve hatta Dr sanki iki kese görüyor gibiyim ama emin değilim dedi sıvı birikimide olabilir dedi bu cmrtesi tekrar gidicem netleşecek tek mi çift mi oldugu:)
40 ben aldım kalan 100Ayy canımm tebrik ederimm. büyük şok 2 tane kese olmuş olması:) kan değerine baktırmışmıydın ondan da ikiz belli olabilir. çok sevindimm. her geçen ay daha da kalabalıklaşıyoruz.
bende 100 alırım kaldı 140.
Amin cnm darısı hepinize olsun inşallahRabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğumla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
bende göremedim. neyse ilk 340i bitirelim o sırada cevap verir belki odaKızlarDil-i bitab okumuş muydu? Ben göremedim de. Okunmadıysa onu da paylaşalım mı ?
Ben fazla okumuştum zaten kızlar 100 tane okudum sayalım allah kabul etsin40 ben aldım kalan 100
Çok sevindim böyle haberler bizede umut oluyo Rabbim bağışlasın hayırla sağlıkla gelsin veya gelsinler inşallah :)Kuzularım biz kesemizi gördük çok şükür cmrtesi günü ve hatta Dr sanki iki kese görüyor gibiyim ama emin değilim dedi sıvı birikimide olabilir dedi bu cmrtesi tekrar gidicem netleşecek tek mi çift mi oldugu:)
Sağol cnm Rabbim şu mübarek ayda sizlerede en kısa sürede versin inşallahÇok sevindim böyle haberler bizede umut oluyo Rabbim bağışlasın hayırla sağlıkla gelsin veya gelsinler inşallah :)
Canım Bi çok denemişsin birinden biri şifa olmuştur da gelmiştir inşallah bebişin. Benim içime var gibi doğdu hayırlısı tabi. Abin içinde Allah şifa versin inşallahGünüm geçti 5 gün ama hala test yapmadım abla biliyo musunKorkuyorum ya kesin yoktur diyorum ama artık harbiden çok çok uzak geliyo ama bu ay bişeyler denedik belki onlar etki etmiş olabilir ayhh bilmiyorum dua edin nolur