Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Bu ay insallah guzel haberlerinizi alırız Shokella ve 4 41EEEEE41 .

@Queen21 okuyamadigi 340u hep birlikte paylaşalım mi ogleden sonra diger arkadaşa baslayalim olmazsa. Kim ne kadar alabilir?
Bencede canım paylaşalım bunu ben 100 tanesini alıyorum daha çokta alırdım ama annemi yolcu edicem anca okurum bunu

Kuzularım biz kesemizi gördük çok şükür cmrtesi günü ve hatta Dr sanki iki kese görüyor gibiyim ama emin değilim dedi sıvı birikimide olabilir dedi bu cmrtesi tekrar gidicem netleşecek tek mi çift mi oldugu:)
Bu ay insallah guzel haberlerinizi alırız Shokella ve 4 41EEEEE41 .

@Queen21 okuyamadigi 340u hep birlikte paylaşalım mi ogleden sonra diger arkadaşa baslayalim olmazsa. Kim ne kadar alabilir?

Ayyy ebrucum gözün aydın o mutluluğu çok iyi biliyorum kese görününce gözlerim dolmuştu birde çift keseyse çifte mutluluk rabbim nazarlardan korusun canım inşallah sağlıkla kalp atışlarınıda duy

Amin canım benim güzel haberi bekliyoruz heyecanla inşallahhhh rabbim duslarımızı kabul etsin sağlıklı sıhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin

Amin cnm amin inşallah bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz Dr ikiz olabilir deyince şoka girdik eşimle cmrtesi belli olucak arrık bu arada kalp atısını nr zaman duymuştun sen 6+2 oluyor duyarmıyım acaba

Ayy canımm tebrik ederimm. büyük şok 2 tane kese olmuş olması:) kan değerine baktırmışmıydın ondan da ikiz belli olabilir. çok sevindimm. her geçen ay daha da kalabalıklaşıyoruz.

bende 100 alırım kaldı 140.

Daha net değil cnm bi kere kan verdim o yuzden hiç bilmiyorum değer nasıl arttı ben pek ihtimal vermiyorum ama Allah bilir tabiki ailede hiç yok bizim çünkü bakalım artık hayırlısı ne ise o olsun

Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğumla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Çok sevindim böyle haberler bizede umut oluyo Rabbim bağışlasın hayırla sağlıkla gelsin veya gelsinler inşallah :)

Canım Bi çok denemişsin birinden biri şifa olmuştur da gelmiştir inşallah bebişin. Benim içime var gibi doğdu hayırlısı tabi. Abin içinde Allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…