- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.261
Canım seni okumuş saydım zaten yarın sabah başlıcaz yeni okumaya sen bitirirsinSupurgesizcadiii35 okumayan bir ben kaldıysam diğer arkadaşa geçelim istersen ben bitirebilirim sonrasında olur mu öyle?
Iyi yapmissin canim bitirim yarin sabaha kadar tabikiiCanım seni okumuş saydım zaten yarın sabah başlıcaz yeni okumaya sen bitirirsin
Kızlar listemizin son hali bu. Hala bitiremeyen arkadaşlar var sizden bilgi bekliyorum burda elektrikler kesik telefonu şarj yapamıyorum o yüzden çok sık girip bakamıyorum.bugun bitirmeye çalışın yarın sabah yeni arkadaşa geçelim
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için) 340 OKUDU
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)340 OKUDU
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru) 340 OKUDU
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)320 OKUDU
6-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) (Saliha)
7- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)340 OKUDU
8-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
9-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)340 OKUDU
10-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )340 OKUDU
11-meva888 (evlat sahibi olmak için)340 OKUDU
12- @Aysekayaaaa ( evlat sahibi olmak için)340 OKUDU
13-Ronron77 (evlat sahibi olmak için)
Ayyy evet doğru fazla okumuştu hatta onu atlamışım saol canım hatırlattığın için
Hakkinda hayırlısı olsun canim. 2 gun daha bekle bari 1 hafta olsun oylr test yap. Belirtiler var mi sence?Günüm geçti 5 gün ama hala test yapmadım abla biliyo musunKorkuyorum ya kesin yoktur diyorum ama artık harbiden çok çok uzak geliyo ama bu ay bişeyler denedik belki onlar etki etmiş olabilir ayhh bilmiyorum dua edin nolur
Bilmiyorum ki belirti war mı kendimi dinlemeye fırsat bile bulamıyorum canımcım sadece sağ kasığım ağrımaya başladı adet olacağım günden akıntım hala dewam ediyo beyaz süt gibi koku falan yok ama gögüslerim adete yakım şişer ağrırdı bi kaç aydır öyle oldu en azından şimdi şişti ama yumuşacık hiçte ağrımıyo bunlarda belirti değildir heralde bu ay maydanoz süt buharı yaptım soğan suyu içtim 15 gün eşime çakşır kökü suyu keçiboynuzu özü yedirdim eğer olduysa bunlardan olmuştur diye tahmin ediyorum yumurta çatlatmak için femara kullanıyodum en son martta içmiştim nisanda hasta oldum ara werelim dedik o yzden nisanda kullanmadım belkide kist oluştu da adet gelmiyo olabilir yada ben kendiliğimden adet göreniyorum ya hormonlar eskiye döndü yine adet sökülmüyo olabilir ayhh bilmiyorum bildiğim tek bişey war bu ay bunları denedim ama hiç bebek düşünmedim burayada giremiyodum tlf garantide olduğu için adet geçtiğini bile iki gün sonra farkettim öyle oldu yani abim çok hasta onu düşünmkten kendimi unuttum diyebilirim eğer olduysa inşallah olmuştur benim için gerçekten ama gerçekten mucize olmuş olcak çnkü hiç düşünmedim iki gündür aklımda oda adet geçtiği için bakalım dediğin gibi ayın 30 una kadar bekliycem adet belirtileride olabilir saydıklarım blkide adet gelin orası muaallak ama inşallah olmuştur inşallah dua edinHakkinda hayırlısı olsun canim. 2 gun daha bekle bari 1 hafta olsun oylr test yap. Belirtiler var mi sence?
Tamam canım aklımda diğer okumadaki listeden çıkarıcamSupurgesizcadiii35 bugün bititirm canım okudu say beni de ,sora çıkar olur mu listeden
Canım 5 gün geçtiyse günün testte yapsan çıkar artık eğer adet sökülmediği içinse doktora gidersin uzun süre gelmeyen adet insanda gerginlik stres yapıyor abine çok geçmiş olsun Rabbim şifa nasip etsin tez zamandaBilmiyorum ki belirti war mı kendimi dinlemeye fırsat bile bulamıyorum canımcım sadece sağ kasığım ağrımaya başladı adet olacağım günden akıntım hala dewam ediyo beyaz süt gibi koku falan yok ama gögüslerim adete yakım şişer ağrırdı bi kaç aydır öyle oldu en azından şimdi şişti ama yumuşacık hiçte ağrımıyo bunlarda belirti değildir heralde bu ay maydanoz süt buharı yaptım soğan suyu içtim 15 gün eşime çakşır kökü suyu keçiboynuzu özü yedirdim eğer olduysa bunlardan olmuştur diye tahmin ediyorum yumurta çatlatmak için femara kullanıyodum en son martta içmiştim nisanda hasta oldum ara werelim dedik o yzden nisanda kullanmadım belkide kist oluştu da adet gelmiyo olabilir yada ben kendiliğimden adet göreniyorum ya hormonlar eskiye döndü yine adet sökülmüyo olabilir ayhh bilmiyorum bildiğim tek bişey war bu ay bunları denedim ama hiç bebek düşünmedim burayada giremiyodum tlf garantide olduğu için adet geçtiğini bile iki gün sonra farkettim öyle oldu yani abim çok hasta onu düşünmkten kendimi unuttum diyebilirim eğer olduysa inşallah olmuştur benim için gerçekten ama gerçekten mucize olmuş olcak çnkü hiç düşünmedim iki gündür aklımda oda adet geçtiği için bakalım dediğin gibi ayın 30 una kadar bekliycem adet belirtileride olabilir saydıklarım blkide adet gelin orası muaallak ama inşallah olmuştur inşallah dua edinÇok uzun oldu hakkınızı helal edin
İdrar yaptın mı cnm varsa çıkar mutlaka inşallah gönlüne göre olur herşey ver artık şu güzel haberi bize:)Günüm geçti 5 gün ama hala test yapmadım abla biliyo musunKorkuyorum ya kesin yoktur diyorum ama artık harbiden çok çok uzak geliyo ama bu ay bişeyler denedik belki onlar etki etmiş olabilir ayhh bilmiyorum dua edin nolur
Yok bitiremedmRonron77 canım bitirdinmi okumanı?
ne kadar kaldı?Yok bitiremedm
Abla 30 u olsun bi inşallah vardır yoksada adet sökülür zaten olmazsada kisttir muhtmelen bayramdan sonra gidecem dr a bebiş yoksa amiiin abim iyi olsun oda olur inşallah inşallah içimdedir abla yaa inşallah 4 41EEEEE41 ebrucum canım inşallah vardır da bu ay bende haber weririm sizlere 30 olsun yapcam test bir gün kaldı zaten bakalım hakkımızda hayırlısıCanım 5 gün geçtiyse günün testte yapsan çıkar artık eğer adet sökülmediği içinse doktora gidersin uzun süre gelmeyen adet insanda gerginlik stres yapıyor abine çok geçmiş olsun Rabbim şifa nasip etsin tez zamandaİnşallah mucize içindedir sevindirirsin bizi