- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.101
denizkaplan sen ramazanda istiyodun,benimde bata 4 gün filan war senden önceye gönüllüyüm ben istersen o yuzdenSenden sonra ben varım canım ama ben duamın ramazan ayında okunmasını istiyorum. O zaman benden sonraki arkadaş için okunsun
Tamam canım. Ben senden sonra olurumdenizkaplan sen ramazanda istiyodun,benimde bata 4 gün filan war senden önceye gönüllüyüm ben istersen o yuzden
tamamdır canimTamam canım. Ben senden sonra olurum
bende 6 ay bekledimkızlar bende 2 gündür doktorlarla uğraştığım için biraz aksattım duayı. inşallah 1 saat içinde bitiririm.
gittiğim doktor düşükten sonra en az 6 ay mutlaka korunmam gerektiğini söyledi. bizde ekim ayını beklicez çocuk için artık. ne yapalım. hayırlısı olsun. dualarla sağlıklı yaşamaya devam
bende bekleme sürecine geçtim. düşükten sonra vücudum kendini lohusa dönemine almış. kanamanın uzun sürme sebebi oymuş neyseki. sağlıklı beslenip kilo almadan depoları doldurmalıbende 6 ay bekledim
bekleme dönemin de bol bol gezmiştim kurslara gitmistim hamileyken yapamicam şeylerle degerlendirdimbende bekleme sürecine geçtim. düşükten sonra vücudum kendini lohusa dönemine almış. kanamanın uzun sürme sebebi oymuş neyseki. sağlıklı beslenip kilo almadan depoları doldurmalı
Allah razı olsun canım. Allah dualarımızı kabul etsin inşallahhkızlar bu arada yuşa hazretlerine gittik hepinize dua ettim
390 adet okudum. Allah kabul etsin inşallahKızlar son durum budur bitirenlerde bilgi bekliyorum
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için) 390 OKUDU
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem) 390 OKUDU
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru) 390 OKUDU
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma) 390 OKUDU
6-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) (Saliha) 390 OKUDU
7- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife) 390 OKUDU
8-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
9-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
10-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için ) 390 OKUDU
11-meva888 (evlat sahibi olmak için)
Cnm neden 6 ay ki bebek büyükmüydü benim de 8 haftalık kürtajın var ama Dr bana korunmana gerek yok dedi ilk ay korundum ben sadece merak ettim neden 6 ay dediğini çok uzun bir süre çünkükızlar bende 2 gündür doktorlarla uğraştığım için biraz aksattım duayı. inşallah 1 saat içinde bitiririm.
gittiğim doktor düşükten sonra en az 6 ay mutlaka korunmam gerektiğini söyledi. bizde ekim ayını beklicez çocuk için artık. ne yapalım. hayırlısı olsun. dualarla sağlıklı yaşamaya devam
1i kimyasal gebelik 1 de spontan 2 kez düşük yaptım sağlıklı bir gebelik icin mutlaka 6 ay dinlenmelisin diye doktor israrla söyledi. Normal sartlarda da dinlenmek gerekiyor bir ay az bence.Cnm neden 6 ay ki bebek büyükmüydü benim de 8 haftalık kürtajın var ama Dr bana korunmana gerek yok dedi ilk ay korundum ben sadece merak ettim neden 6 ay dediğini çok uzun bir süre çünkü
Allah razı olsun canım . Duan hürmetine dualarımız kabul olsun inşallahkızlar bu arada yuşa hazretlerine gittik hepinize dua ettim
Yaşın daha çok genç canım. Canın sağolsun da varsın 6ay bekleyiver. Allah bu mübarek günler hürmetine bizi daha fazla aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizekızlar bende 2 gündür doktorlarla uğraştığım için biraz aksattım duayı. inşallah 1 saat içinde bitiririm.
Anladım cnm 2 düşük olunca demekki hayırlısı olsun inşallah hakkında1i kimyasal gebelik 1 de spontan 2 kez düşük yaptım sağlıklı bir gebelik icin mutlaka 6 ay dinlenmelisin diye doktor israrla söyledi. Normal sartlarda da dinlenmek gerekiyor bir ay az bence.