Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Kızlar son durum budur bitirenlerde bilgi bekliyorum

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için) 390 OKUDU
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem) 390 OKUDU
4- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) (Ebru) 390 OKUDU
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma) 390 OKUDU
6- Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) (Saliha) 390 OKUDU
7- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife) 390 OKUDU
8- S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
9- Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
10- iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için ) 390 OKUDU
11- meva888 (evlat sahibi olmak için)

kızlar bende 2 gündür doktorlarla uğraştığım için biraz aksattım duayı. inşallah 1 saat içinde bitiririm.
gittiğim doktor düşükten sonra en az 6 ay mutlaka korunmam gerektiğini söyledi. bizde ekim ayını beklicez çocuk için artık. ne yapalım. hayırlısı olsun. dualarla sağlıklı yaşamaya devam

bende 6 ay bekledim

390 adet okudum. Allah kabul etsin inşallah

Cnm neden 6 ay ki bebek büyükmüydü benim de 8 haftalık kürtajın var ama Dr bana korunmana gerek yok dedi ilk ay korundum ben sadece merak ettim neden 6 ay dediğini çok uzun bir süre çünkü

Cnm neden 6 ay ki bebek büyükmüydü benim de 8 haftalık kürtajın var ama Dr bana korunmana gerek yok dedi ilk ay korundum ben sadece merak ettim neden 6 ay dediğini çok uzun bir süre çünkü
1i kimyasal gebelik 1 de spontan 2 kez düşük yaptım sağlıklı bir gebelik icin mutlaka 6 ay dinlenmelisin diye doktor israrla söyledi. Normal sartlarda da dinlenmek gerekiyor bir ay az bence.

Yaşın daha çok genç canım. Canın sağolsun da varsın 6ay bekleyiver. Allah bu mübarek günler hürmetine bizi daha fazla aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…