- 26 Nisan 2019
- 4.455
- 6.600
- 39
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #9.181
bitirdim canım Allah kabul etsin inşallah hayırlı doğumlar diliyorum güzel bir grup oldu herkesin duası kabul olur inşallahDila Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
M -Misk-
Aynur Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
aypare ackerman
M -Misk-
kızlar bitirebildiniz mi?
Kuzum kardeşimi de ekler misin o da katılmak istiyor E EbruazraKızlar; Yeni listeye kesin olarak katılmak istediğini bildirenler (bildirme sırasına göre)
1.Umut_2019
2. M M_atruska
3.memurhanim
4.SoLeiL12
5.Ocalh
6.Kara_gozlum
7. N Nana
8. -Nana'nın Ablası
9.Meral01
10.braindamage
11. V Vavin
Yeni liste için katılımınızı bekliyoruz arkadaşlar
Kızlar diğer dua listelerinde de duyurur musunuz? listemizi biraz genişletelim
Canim bende yazdım katilacagimi gormedin sanirimKızlar; Yeni listeye kesin olarak katılmak istediğini bildirenler (bildirme sırasına göre)
1.Umut_2019
2. M M_atruska
3.memurhanim
4.SoLeiL12
5.Ocalh
6.Kara_gozlum
7. N Nana
8. -Nana'nın Ablası
9.Meral01
10.braindamage
11. V Vavin
Yeni liste için katılımınızı bekliyoruz arkadaşlar
Kızlar diğer dua listelerinde de duyurur musunuz? listemizi biraz genişletelim
Dua gruplarında cinsiyet için dua edenler olabiliyo ben katılmıyorum canım.merve burası tam sana göre dostum gel
Evet canım, şuan için eşim ilgileniyor annemin özellikle doğumdan sonra gelmesini rica ettim. Doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak, şuan yemek-temizlik gibi işler için gelmesine gerek yok diye düşündüm. Biliyosun burası sıcak memlekerAyy INŞAALLAH. Her zaman dualarimdasin. Eşin mi bakıyor sana merak ettim. Rabbim kızına ve sana dayanma gücü versin. Sağlıkla doğdun
Canim bende yazdım katilacagimi gormedin sanirim
Kuzum nasılsın? Yeni gördüm bebiş umarım tam haftasında sağlıkla gelir.Evet canım, şuan için eşim ilgileniyor annemin özellikle doğumdan sonra gelmesini rica ettim. Doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak, şuan yemek-temizlik gibi işler için gelmesine gerek yok diye düşündüm. Biliyosun burası sıcak memlekerkadıncağızda kalp hastası dayanamıyor bu kadar sıcağa
Evet canın yazmışsın, kusura bakma nolur, E Ebruazra arkadaşımızdan sonra yazmışsın hemen ekledim listeye
Canım şükür iyiyim, erken başlayan sancılar beni korkutmuştu, çok şükür şimdilik kontrol altına alındı, evdeyim yatıyorum hep, lavabo dışındaki zorunlu ihtiyaçlarım dışında pek kalkmıyorum. İnşallah sağlıkla ve zamanında gelir , içerde kaldığı hergün alton değerindeymiş, çok teşekkür ederimKuzum nasılsın? Yeni gördüm bebiş umarım tam haftasında sağlıkla gelir.
Allah'ın izniyle vaktinde gelecek kuzum duaların gücüne inanıyorumCanım şükür iyiyim, erken başlayan sancılar beni korkutmuştu, çok şükür şimdilik kontrol altına alındı, evdeyim yatıyorum hep, lavabo dışındaki zorunlu ihtiyaçlarım dışında pek kalkmıyorum. İnşallah sağlıkla ve zamanında gelir , içerde kaldığı hergün alton değerindeymiş, çok teşekkür ederim❣❣
Canım ben paylaştım bir grubumda ama yazan olmadı sayı genelde fazla geliyor çalışan ve yoğun arkadaşlar çok fazla sanırımbraindamage canım önceki dua gruplarından katılmak isteyen var mı? Listede şuan 13 kişi var. Bu şekilde kişi başı okuma adedi fazla gelir
canım liste 13 kişiyken arkadaşlara da sayı fazla gelir.. en az 22-24 kişi olmalı ki 2 günde okunacak sayı 170 civarı olsun. bizim önceki listelerimiz 23 yada 24 kişiydi, biraz daha duyurallım bakalım inşallah biraz sayı artarda yeni listeye başlanabilirCanım ben paylaştım bir grubumda ama yazan olmadı sayı genelde fazla geliyor çalışan ve yoğun arkadaşlar çok fazla sanırım
Lütfen çok teşekkürler, çok zorlu bir taşnmam oldu ve evi pire basmış