Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Kuzum kardeşimi de ekler misin o da katılmak istiyor E Ebruazra

Ayy INŞAALLAH. Her zaman dualarimdasin. Eşin mi bakıyor sana merak ettim. Rabbim kızına ve sana dayanma gücü versin. Sağlıkla doğdun
Evet canım, şuan için eşim ilgileniyor annemin özellikle doğumdan sonra gelmesini rica ettim. Doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak, şuan yemek-temizlik gibi işler için gelmesine gerek yok diye düşündüm. Biliyosun burası sıcak memleker kadıncağızda kalp hastası dayanamıyor bu kadar sıcağa

Canim bende yazdım katilacagimi gormedin sanirim

Evet canın yazmışsın, kusura bakma nolur, E Ebruazra arkadaşımızdan sonra yazmışsın hemen ekledim listeye

Kuzum nasılsın? Yeni gördüm bebiş umarım tam haftasında sağlıkla gelir.

Kuzum nasılsın? Yeni gördüm bebiş umarım tam haftasında sağlıkla gelir.
Canım şükür iyiyim, erken başlayan sancılar beni korkutmuştu, çok şükür şimdilik kontrol altına alındı, evdeyim yatıyorum hep, lavabo dışındaki zorunlu ihtiyaçlarım dışında pek kalkmıyorum. İnşallah sağlıkla ve zamanında gelir , içerde kaldığı hergün alton değerindeymiş, çok teşekkür ederim

Allah'ın izniyle vaktinde gelecek kuzum duaların gücüne inanıyorum sağlıkla gelsin prensesin

Canım ben paylaştım bir grubumda ama yazan olmadı sayı genelde fazla geliyor çalışan ve yoğun arkadaşlar çok fazla sanırım
canım liste 13 kişiyken arkadaşlara da sayı fazla gelir.. en az 22-24 kişi olmalı ki 2 günde okunacak sayı 170 civarı olsun. bizim önceki listelerimiz 23 yada 24 kişiydi, biraz daha duyurallım bakalım inşallah biraz sayı artarda yeni listeye başlanabilir

Kızlar yeni liste olmayacak galiba, şuan kesin katılımını bildiren 13 kişi var. Ama bu kadar az kişiyle listenin devamı biraz zor gibi. Hakkınızı helâl edin, Rabbim hepimizin duâ’larını kabul etsin inşallah. Her an doğum beklediğim için, belki sonrasında sizlerle helalleşicek vaktim olmaz yada siteye eskisi kadar giremem diye şimdiden helalleşmek istedim. Hakkınızı helal edin, bende yana varsa helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…