-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #9.161
Ben katılmak istiyorumkızlar yeni liste olursa katılmak istediğinizi yazmıştınız. Durumunuzda bir değişiklik var mı.? yeni listeye sizi ekleyelim mi? yanlız yeni listeyi ben tutamayacağım, listeyi düzenleyip yeni arkadaşa teslim edeceğim
Umut_2019
@snow3414
K Kirazxyz
Snigurucka
M M_atruska
memurhanim
SoLeiL12
Canım çok çok geçmiş olsun.. Rabbim bebeğini sana sağlıkla kavuştursun ınşaallah bebeğine birlikte sağlıklı mutlu günlerin olsun hakkını helal et allah'a emanet olçok şükür diyelim canım, sancılarım azaltıldı evde yatış verildi, lavabo gibi zorunlu ihityaçlarım dışında kalkmıyorum. Eskiden şikayet ettiğim her iş, şuan gözüme nimet gibi geliyor . Ağrım,sızım yok ama kasılmalar hissediyorum. eylül'ün ilk haftasına kadar en azından karnımda olsun, güçlensin istiyorum. inşallah Allah nasip eder
Evet canım daha önce liste tutup dua konusunu devam ettirdim :) Takip edebilirimKızlar yeni listeyi düzenlemek için braindamage arkadaşımız gönüllü, eğer içinizde başka bir gönüllü arkadaşımız yoksa listeyi hazırlayıp ona teslim edebilirim. braindamage canım sen daha önceden liste tutmuş muydun? takip edebilirsin değil mi?
Nasılsın güzel anne.Kızlar; Yeni listeye kesin olarak katılmak istediğini bildirenler (bildirme sırasına göre)
1.Umut_2019
2. M M_atruska
3.memurhanim
4.SoLeiL12
5.Ocalh
6.Kara_gozlum
7. N Nana
8. -Nana'nın Ablası
9.Meral01
10.braindamage
11. V Vavin
Yeni liste için katılımınızı bekliyoruz arkadaşlar
çok şükür diyelim canım, yazmıştım ama sen okumamışsındır muhtemelen sancılarım erken başladı. o yüzden lavabo dışındaki zorunlu ihtiyaçlarım dışında hep yatıyorum. Bir gün daha kurtarsam iyidir diyorum. Her an doğumum gerçekleşebilir diye yeni listeyi ben tutamayacağım. Hastanede kalır mıyım, beni nasıl bi süreç bekliyor önümü göremiyorum o yüzden hakkını veremem listenin . Dua et bana olur mu inşallah bir 10 gün daha sabreder bizim kızNasılsın güzel anne.
BennnKızlar; Yeni listeye kesin olarak katılmak istediğini bildirenler (bildirme sırasına göre)
1.Umut_2019
2. M M_atruska
3.memurhanim
4.SoLeiL12
5.Ocalh
6.Kara_gozlum
7. N Nana
8. -Nana'nın Ablası
9.Meral01
10.braindamage
11. V Vavin
Ayy INŞAALLAH. Her zaman dualarimdasin. Eşin mi bakıyor sana merak ettim. Rabbim kızına ve sana dayanma gücü versin. Sağlıkla doğdunçok şükür diyelim canım, yazmıştım ama sen okumamışsındır muhtemelen sancılarım erken başladı. o yüzden lavabo dışındaki zorunlu ihtiyaçlarım dışında hep yatıyorum. Bir gün daha kurtarsam iyidir diyorum. Her an doğumum gerçekleşebilir diye yeni listeyi ben tutamayacağım. Hastanede kalır mıyım, beni nasıl bi süreç bekliyor önümü göremiyorum o yüzden hakkını veremem listenin . Dua et bana olur mu inşallah bir 10 gün daha sabreder bizim kız
kızlar yeni liste olursa katılmak istediğinizi yazmıştınız. Durumunuzda bir değişiklik var mı.? yeni listeye sizi ekleyelim mi? yanlız yeni listeyi ben tutamayacağım, listeyi düzenleyip yeni arkadaşa teslim edeceğim
Umut_2019
@snow3414
K Kirazxyz
Snigurucka
M M_atruska
memurhanim
SoLeiL12
Evet canim katılmak istiyorum teşekkür ederimkızlar yeni liste olursa katılmak istediğinizi yazmıştınız. Durumunuzda bir değişiklik var mı.? yeni listeye sizi ekleyelim mi? yanlız yeni listeyi ben tutamayacağım, listeyi düzenleyip yeni arkadaşa teslim edeceğim
Umut_2019
@snow3414
K Kirazxyz
Snigurucka
M M_atruska
memurhanim
SoLeiL12
Ay canım geç gördüm k bakmakta başka bi listeye girdim aslında ama okuması çok değilse okuyabilirimkızlar yeni liste olursa katılmak istediğinizi yazmıştınız. Durumunuzda bir değişiklik var mı.? yeni listeye sizi ekleyelim mi? yanlız yeni listeyi ben tutamayacağım, listeyi düzenleyip yeni arkadaşa teslim edeceğim
Umut_2019
@snow3414
K Kirazxyz
Snigurucka
M M_atruska
memurhanim
SoLeiL12
Bende katılmak isterim
Yeni listeyi heyecanla bekliyorumKızlar; Yeni listeye kesin olarak katılmak istediğini bildirenler (bildirme sırasına göre)
1.Umut_2019
2. M M_atruska
3.memurhanim
4.SoLeiL12
5.Ocalh
6.Kara_gozlum
7. N Nana
8. -Nana'nın Ablası
9.Meral01
10.braindamage
11. V Vavin