Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Helâli hoş olsun güzel anne Rabbim doğumda kolaylıklar versin bebeğini sağlıkla kucağına al INŞAALLAH

Brgonvil bizleride duanda unutma. Rabbimsaglıkla bebegine kavuşmanı nasip etsin

Aaa ne güzel liste başlamamış daha. Begonvilcim ben işlerimi hallettim geldim beni tekrar ekler misin

Galiba bir listemiz daha olmayacak gibi hakkınızı helal edin yinede listeye devam edilecek olursa bende listedeki yerime okumaya devam etmek isterim bengovil arkadaşım sen nasıl oldun bebeğin durumu nasıl bizi bilgilenir merak ediyorum seni dua arkadaşım

Canım iyiyim çok şükür, yeni düzenime uyum sağlamaya çalışıyorum. Doğumda bu platformdaki herkese duâ ettiim. Rabbim kabul etsin, herkesin kucağını doldursun inşallah.
Ben sanırım lohusa depresyonu yaşıyorum. Kapı gıcırtısına ağlayasım geliyor, sürekli hüzünlü ve karamsar bir haldeyim. Hiç böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdi ama oluyormuş. Eğer toparlayamazsam, doktor desteği almayı düşünüyorum. Müsait olduğun zaman bana inşirah okur musun? Bu ruh halimden çıkıp tadını çıkartabiliyim

Canım Iremim geçmiş olsun kıyamam ben de şimdi senin için okuyacağım. Ben kardeşime bir sorayım ne iyi gelir diye

Tabi okurum canım hatta şimdi okuycam hemen hayırlı olsun sağlıkla ve güzel bir şekilde büyüt bebeğini rabbim ikinizede şifalar güzellikler versin inşallah

Canım Iremim geçmiş olsun kıyamam ben de şimdi senin için okuyacağım. Ben kardeşime bir sorayım ne iyi gelir diye
Tabi okurum canım hatta şimdi okuycam hemen hayırlı olsun sağlıkla ve güzel bir şekilde büyüt bebeğini rabbim ikinizede şifalar güzellikler versin inşallah

Çok teşekkür ederm kızlar, neden böyle oldum inanın anlam veremiyorum. Geçecek diye sıklıkla tekrarlıyorum, ama insanın elinde olmadan gelişen bi ruh hali. Sürekli ağlama isteği, bir odaya kapanıp hiç çıkmak istememek, sanki özgürlüğüm elimden alınmış gibi bir mahkumiyet hissi... geçecek biliyorum, zaman herşeyin ilacı. Doktora gitmeyi erteliyorum, emzirdiğim için ilaç kullanmak istemiyorum. Ama daha kötü olursam destek alacağım

Canım kabak cekirdegi ananas muz patates bunlar depresyonu önleyen mutluluk hormonu içeren yiyecekler. Bir de her gün 1 dilim şekersiz çikolata ya da bitter çikolata ye. Ha bir de nefes egzersizleri yap bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…