- 26 Nisan 2019
- 4.455
- 6.600
- 39
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #9.141
Canım yaa cok geçmiş olsun inşallah zamanını bekler, doğum birazcık erken bile olsa birsey olmaz sağlıkla kucağına alırsın inşallah hiç kendini üzme az kalmış bak kavuşmaya
canım ben son arkadaşıma da okudum yeni listede ben de olamayacağım tekrar tüp bebek için tedaviye baslıcaz hepiniz hakkınızı helal edin hayırlısıyla sağlıkla bebisine Kavuşursun insallahİnşallah canım çok teşekkür ederim
Canım yeni liste yaparsan beni de ekler misin? Listeyi takip edebilecek gönüllü kimse olmazsa ben de tutabilirim uygun olursa, Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallahKızlar; eksiklerimizin bitmesine de az kaldı. Hafta içi tamamen bitiririz herkesin Tefriciyye'si tamamlanmış olur diye düşünüyorum. grubumuz çok güzel ilerledi, ağız tadıyla ve gönül hoşluğuyla hepimiz duâ'larımızı ettik. Doğumum yaklaştığı için yeni listede ben olamayacağım. Eğer içinizde listeyi tutabilecek gönüllü arkadaşlar varsa, ben listeyi oluşturur ona teslim ederim.
begonvil1985 canım geçmiş olsun,allah bebeğini ve seni korusun,hayırlı doğumlar nasip etsin,sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah canım,herşey için teşekkür ederiz
Canım yeni liste yaparsan beni de ekler misin? Listeyi takip edebilecek gönüllü kimse olmazsa ben de tutabilirim uygun olursa, Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah
Tamamdır evet ben ilgilenebilirim :)Canım ismini not aldım, eğer önceki listelerimizde gönüllü arkadaşımız olmazsa ilgilenirsen çok sevinirim
Canım malesef ben katilamayacagim kusura bakmakızlar yeni liste olursa katılmak istediğinizi yazmıştınız. Durumunuzda bir değişiklik var mı.? yeni listeye sizi ekleyelim mi? yanlız yeni listeyi ben tutamayacağım, listeyi düzenleyip yeni arkadaşa teslim edeceğim
Umut_2019
PiXiEE
K Kirazxyz
Snigurucka
M M_atruska
memurhanim
SoLeiL12
Canım malesef ben katilamayacagim kusura bakma
İnşallah canim teşekkür ederimtamam canımsaolasın haber verdiğin için inşallah sonraki listelere
Canım Iremim tabi ki katılıyorumkızlar yeni liste olursa katılmak istediğinizi yazmıştınız. Durumunuzda bir değişiklik var mı.? yeni listeye sizi ekleyelim mi? yanlız yeni listeyi ben tutamayacağım, listeyi düzenleyip yeni arkadaşa teslim edeceğim
Umut_2019
PiXiEE
K Kirazxyz
Snigurucka
M M_atruska
memurhanim
SoLeiL12
Canım Iremim tabi ki katılıyorum