Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Canım çok geçmiş olsun ya bu durum bende de olmuştu ama 10 gün falan sürdü hiç durmadan ağlıyordum bende ben ağladıkça annem ağlıypdu hasta olcam diye sonra Bi gün duşa girdim ağladım ağladım Bi daha ağlamayacam dedim çok şükür sanki ferahlamış gibi oldum geçti birden inşallah seninde hemen geçer iyi olursun bu lohusa lık nası bişiyse oluyo ya bebeğine odaklanmaya çalış kendini motive et rabbim şifa versin

Canım çok teşekkür ederim, benzer şeyler yaşayan anneleri okudukça yanlız değilmişim diye teselli buluyorum. İnşallah benim de seninki gibi kısa sürer, devam etmez. Çünkü ne dua’lar ettim bebeğime kavuşabilmek için, ne kayıplar verdim. Şimdi içine girdiğim bu ruh halinden utanıyorum ama elimde olsa hemen değiştiririm

Evet insanın elinde olmuyo seni çok iyi anlıyorum dualarımdasın kuzum Allah yardımcın olsun

begonvil1985 bebeğini sağlıkla anali babali büyüt inşallah . Eminim parmagini sımsıkı tutunca gözlerine bakip gulumseyince uzerindeki ağırlık duygusallık da gidecektir Allah yardımcın olsun Allah bizlere de nasip etsin inşallah sevgiler

Amin cnm , inan hepimize dua ettim doğumda, birlikte dua ettiğim, amin dediğim bütün dua kardeşlerimi de tez zsmanda kavuştur Allahım diye

Amin cnm , inan hepimize dua ettim doğumda, birlikte dua ettiğim, amin dediğim bütün dua kardeşlerimi de tez zsmanda kavuştur Allahım diye
Kuzum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Allah'ın izniyle bu durumda geçer hiç üzülme.rabbim güç kuvvet versin inşallah

Aynı şeyi bende yaşadım canım ve ben yapayalnizdim bana destek olacak kimsem yoktu bi eşim vardı oda gec saatlerde geliyordu eve. Ne sanslisinki annen yanında benim annem hayatta olsaydı böyle olmazdı diyorum herzaman. Ama gerçekten insanin elinde olan bi durum değil kendini hiç suçlama zamanla alışacaksın bebişin büyüdükçe hareketlendikce bugunlerini gülerek hatirlayacaksin inşallah. Bende hep başkalarının yaşadıklarını okurdum geçecek derlerdi bana sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu ama inanki bugünlerini hatirlamayacaksin bile. Allah yardımcın olsun canım

Allah razı olsun canım, çok saolasın valla neye uğradığımı şaşırmış durumdayım. İki gün biraz toparladım diyorum sonraki dört gün daha kötü oluyorum. Sadece ağlıyorum, hiç bir sebep olmasa da ağlıyorum. İnşallah biran önce dediğin gibi geçer.

Kızlar merhaba, yeni bir salat-ı tefriciye listesi başlatalım diyorum ne dersiniz? Kişi sayısı ne kadar çok olursa kişi başına o kadar az sayı olur. Günlük okuruz ve hızlıca bitirmiş oluruz ne dersiniz ?
Tanıdıklarınız varsa katılmak isteyen lütfen etiketlesin

muhursuzpusula
talena
kirpapatyasiii
Snigurucka
braindamage
begonvil1985
Ocalh
Umut_2019
M M_atruska
memurhanim
@Feyza2007
Kara_gozlum
N Nana
N Nana 'nın Ablası
Meral01
V Vavin
E Ebruazra
Snigurucka
caramel_7
Life light
M -Misk-
A Allss
caramel_7
@aypare-
@ciceklibocekli111

Katılım olursa başlayalım canım uyar bana

Katılım çok olursa bende katılırım canım, çalışıyorum çünkü elimden geldiği kadar okurum

Merhaba kızlar, aynı kişileri yeniden etiketlemiş olabilirim kusuruma bakmayın.. En son ki tefriciye listesini kopyaladım. Yeniden salat-ı tefriciyeye başlayalım diyoruz katılmak isteyen olur mu

1
. begonvil1985
2. Mrvyvz4832
3. S sibellcim
4. Meral01
5. Kara_gozlum
6. @Tospaagtd
7. B Bademmm388
8. @aypare-
9. Life light
10. Ocalh
11. caramel_7
12. V Vavin
13. @Sensual_in_love
14. @Pasiflora25
15. W whiteice67
16. Mavibirumut
17. Saksi_Degilim_Ben
18. sadehayatt06
19. S Sabr-Sukur-Dua
20. Namaria
21. N Nana
22. Gulcan2904
23. W whiteice67 (Tülay Hanım)
24. @00dila00
25
. A Allss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…