Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

çok şükür diyelim canım, sancılarım azaltıldı evde yatış verildi, lavabo gibi zorunlu ihityaçlarım dışında kalkmıyorum. Eskiden şikayet ettiğim her iş, şuan gözüme nimet gibi geliyor . Ağrım,sızım yok ama kasılmalar hissediyorum. eylül'ün ilk haftasına kadar en azından karnımda olsun, güçlensin istiyorum. inşallah Allah nasip eder

Insallah tam zamanında sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, her sey için teşekkür ederim liste için cok uğraştın emek verdin Allah razi olsun hakkini helal et ❣

Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin cok guzel dua grubu oldu cok emek verdin tum okunan dualar hurmetine Allah yardımcın olsun hakkını helal et canim

Canım çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağ salim gelir minik kuzu hem Eylül ün ilk haftasına geldik bile bak çok şükür

Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin cok guzel dua grubu oldu cok emek verdin tum okunan dualar hurmetine Allah yardımcın olsun hakkını helal et canim

estafurullah canım benim, sıkıntı çıkmadan , kimse kimseyi üzmeden çok güzel ilerledi grubumuz o yüzden Allah sizlerden razı olsun

Insallah tam zamanında sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, her sey için teşekkür ederim liste için cok uğraştın emek verdin Allah razi olsun hakkini helal et ❣

Allah sizlerden razı olsun canım benim, çok güzel ilerledi grubumuz, kimse kimseyi üzmeden ve tartışma çıkmadan tamamladık. inşallah Rabbim hepimizin duâsını kabul eder

Kızlar; eksiklerimizin bitmesine de az kaldı. Hafta içi tamamen bitiririz herkesin Tefriciyye'si tamamlanmış olur diye düşünüyorum. grubumuz çok güzel ilerledi, ağız tadıyla ve gönül hoşluğuyla hepimiz duâ'larımızı ettik. Doğumum yaklaştığı için yeni listede ben olamayacağım. Eğer içinizde listeyi tutabilecek gönüllü arkadaşlar varsa, ben listeyi oluşturur ona teslim ederim.

Canım yaa cok geçmiş olsun inşallah zamanını bekler, doğum birazcık erken bile olsa birsey olmaz sağlıkla kucağına alırsın inşallah hiç kendini üzme az kalmış bak kavuşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…