- 21 Nisan 2017
- 878
- 1.234
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #9.121
Aynur icin okudum Allah kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynur için okudumGülcan Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
aypare ackerman
Dila Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
M -Misk-
Aynur Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
aypare ackerman
caramel_7
@Vavin
hersey_dua_ile
Aktif Lora
Namaria
Gulcan2904
M -Misk-
Canim aynur icin basliyorum simdi bitince de yazacagim insallahGülcan Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
aypare ackerman
Dila Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
M -Misk-
Aynur Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
aypare ackerman
caramel_7
@Vavin
hersey_dua_ile
Aktif Lora
Namaria
Gulcan2904
M -Misk-
begonvil1985 canım durumun nasıl?
Insallah tam zamanında sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, her sey için teşekkür ederim liste için cok uğraştın emek verdin Allah razi olsun hakkini helal et ❣çok şükür diyelim canım, sancılarım azaltıldı evde yatış verildi, lavabo gibi zorunlu ihityaçlarım dışında kalkmıyorum. Eskiden şikayet ettiğim her iş, şuan gözüme nimet gibi geliyor . Ağrım,sızım yok ama kasılmalar hissediyorum. eylül'ün ilk haftasına kadar en azından karnımda olsun, güçlensin istiyorum. inşallah Allah nasip eder
Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin cok guzel dua grubu oldu cok emek verdin tum okunan dualar hurmetine Allah yardımcın olsun hakkını helal et canimçok şükür diyelim canım, sancılarım azaltıldı evde yatış verildi, lavabo gibi zorunlu ihityaçlarım dışında kalkmıyorum. Eskiden şikayet ettiğim her iş, şuan gözüme nimet gibi geliyor . Ağrım,sızım yok ama kasılmalar hissediyorum. eylül'ün ilk haftasına kadar en azından karnımda olsun, güçlensin istiyorum. inşallah Allah nasip eder
Canım çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağ salim gelir minik kuzu hem Eylül ün ilk haftasına geldik bile bak çok şükürçok şükür diyelim canım, sancılarım azaltıldı evde yatış verildi, lavabo gibi zorunlu ihityaçlarım dışında kalkmıyorum. Eskiden şikayet ettiğim her iş, şuan gözüme nimet gibi geliyor . Ağrım,sızım yok ama kasılmalar hissediyorum. eylül'ün ilk haftasına kadar en azından karnımda olsun, güçlensin istiyorum. inşallah Allah nasip eder
çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağ salim gelir minik kuzu hem Eylül ün ilk haftasına geldik bile bak çok şükür
Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin cok guzel dua grubu oldu cok emek verdin tum okunan dualar hurmetine Allah yardımcın olsun hakkını helal et canim
Insallah tam zamanında sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, her sey için teşekkür ederim liste için cok uğraştın emek verdin Allah razi olsun hakkini helal et ❣
Canım yaa cok geçmiş olsun inşallah zamanını bekler, doğum birazcık erken bile olsa birsey olmaz sağlıkla kucağına alırsın inşallah hiç kendini üzme az kalmış bak kavuşmayaçok şükür diyelim canım, sancılarım azaltıldı evde yatış verildi, lavabo gibi zorunlu ihityaçlarım dışında kalkmıyorum. Eskiden şikayet ettiğim her iş, şuan gözüme nimet gibi geliyor . Ağrım,sızım yok ama kasılmalar hissediyorum. eylül'ün ilk haftasına kadar en azından karnımda olsun, güçlensin istiyorum. inşallah Allah nasip eder