- 26 Nisan 2019
- 4.455
- 6.600
- 39
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #9.081
Allah sağlıkla kavuştursun canım dualarım seninleKızlar nst’de sancılarım çıktı, bebeğin erken gelme durumu var. Sizlerden zamanında gelmesi ve sağlıkla kavuşmak için dua istiyorum. Biraz toparlandıktan sonra gün içerisinde sayfayla ilgileneceğim.
Rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah canmKızlar nst’de sancılarım çıktı, bebeğin erken gelme durumu var. Sizlerden zamanında gelmesi ve sağlıkla kavuşmak için dua istiyorum. Biraz toparlandıktan sonra gün içerisinde sayfayla ilgileneceğim.
Aynur icin okudumKızlar nst’de sancılarım çıktı, bebeğin erken gelme durumu var. Sizlerden zamanında gelmesi ve sağlıkla kavuşmak için dua istiyorum. Biraz toparlandıktan sonra gün içerisinde sayfayla ilgileneceğim.
Vaktinde sağlıkla gelsin inşallah kuzucukKızlar nst’de sancılarım çıktı, bebeğin erken gelme durumu var. Sizlerden zamanında gelmesi ve sağlıkla kavuşmak için dua istiyorum. Biraz toparlandıktan sonra gün içerisinde sayfayla ilgileneceğim.
Rabbim vaktinde suhuletli bir doğum nasip etsin inşallahKızlar nst’de sancılarım çıktı, bebeğin erken gelme durumu var. Sizlerden zamanında gelmesi ve sağlıkla kavuşmak için dua istiyorum. Biraz toparlandıktan sonra gün içerisinde sayfayla ilgileneceğim.
Gülcan icin okudum Allah kabul etsinArzu Arkadaşımıza Okundu bildirimi yapmayanlar
Aktif Lora (ayseMsb)
Naile Arkadaşımıza Okundu bildirimi yapmayanlar
Gulcan2904
Tülay Arkadaşımıza Okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
V Vavin
hersey_dua_ile
Aktif Lora
Namaria
Gulcan2904
M -Misk-
Gulcan Arkadaşımıza Okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
@Kara_gozlum
aypare ackerman
@Ocalh
caramel_7
V Vavin
hersey_dua_ile
Aktif Lora
Mavibirumut
S Sabr-Sukur-Dua
Namaria
N Nana
Gulcan2904
M -Misk-
Dualarım seninle canım vaktinde dağlıkla geçen insallahKızlar nst’de sancılarım çıktı, bebeğin erken gelme durumu var. Sizlerden zamanında gelmesi ve sağlıkla kavuşmak için dua istiyorum. Biraz toparlandıktan sonra gün içerisinde sayfayla ilgileneceğim.
Sağlıkla gelsinDualarım seninle canım vaktinde dağlıkla geçen insallah
Insallah tam zamanında ve sağlıklı bir şekilde gelir bebeğinKızlar nst’de sancılarım çıktı, bebeğin erken gelme durumu var. Sizlerden zamanında gelmesi ve sağlıkla kavuşmak için dua istiyorum. Biraz toparlandıktan sonra gün içerisinde sayfayla ilgileneceğim.
canım dila için başlıyorum şimdi inşallah yarın iki arkadaşa da okumuş bitirmiş olacagımTülay Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
hersey_dua_ile
Gülcan Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
aypare ackerman
Aktif Lora
Gulcan2904
Dila Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
S sibellcim
Mavibirumut
Gulcan2904
M -Misk-
Aynur Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
aypare ackerman
caramel_7
V Vavin
hersey_dua_ile
Aktif Lora
Mavibirumut
Namaria
Gulcan2904
M -Misk-
A Allss
Rabbim vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllahKızlar nst’de sancılarım çıktı, bebeğin erken gelme durumu var. Sizlerden zamanında gelmesi ve sağlıkla kavuşmak için dua istiyorum. Biraz toparlandıktan sonra gün içerisinde sayfayla ilgileneceğim.
Canim ben tulay icin de okumustum. Sırayı atlama hic yapmam. Yazmayi unuttum demekkicanım dila için başlıyorum şimdi inşallah yarın iki arkadaşa da okumuş bitirmiş olacagım