Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Tülay Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
hersey_dua_ile hersey_dua_ile

Gülcan Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
aypare ackerman aypare ackerman
Aktif Lora Aktif Lora
Gulcan2904 Gulcan2904

Dila Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832 Mrvyvz4832
@sibell13
Mavibirumut Mavibirumut
Gulcan2904 Gulcan2904
M -Misk-

Aynur Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832 Mrvyvz4832
caramel_7 caramel_7
V Vavin
Aktif Lora Aktif Lora
Mavibirumut Mavibirumut
Namaria Namaria
Gulcan2904 Gulcan2904
M -Misk-
@Allss
Dila için okudum Allah kabul etsin

kızlar bir soru sormak istiyorum

ben 2 buçuk haftadır yaşlı dedeme bakıyorum aklı falan yerinde. ama çok bela okuyor mesela yemek yapiyosun tabağına koyuyorum mutfaktan çıkıyorsun Allah belanı versin diye kısık sesle söylüyor. gelip soru soruyor bilmiyorum diyorum odadan cikarken Allah belanizi versin sizin diyor , annem geliyor kuzenim geliyor mesela ona da aynı Allah belanı versin diyor habire , kendi kendine yok eşyalarımı çaldınız yok şöyle böyle yaptınız diye söyleniyor, yaşlı diye evden kaçmış geçen ,dışarda başına bişey gelmesin diye bakıyoruz ama etmediği beddua kalmıyor biz bundan korunmak için ne duası okuyabiliriz sorayım dedim iyice sinirlerim bozuldu 😔
Aklı yerinde diyorsun ama aklı gitmiş sizin dedenin. Evden kaçmış falan. Bişey olmaz onun bedduasından siz sevabına bakıyorsunuz ne güzel. Selamungavlen çekin devam edin yapacak bişey yok.

Aklı yerinde diyorsun ama aklı gitmiş sizin dedenin. Evden kaçmış falan. Bişey olmaz onun bedduasından siz sevabına bakıyorsunuz ne güzel. Selamungavlen çekin devam edin yapacak bişey yok.
sigara almak için çıkmış aslında , sonra da ben geziyordum dedi. aklı yerinde mesela benim çantayı karistiyor odaya girince örtüyü topluyor gibi yapıyor, paralarını sayıyor biz odaya girince elini hemen kaçırıp öksürür gibi yapıyor. o sebeple bilerek ettiğini düşünüyorum çünkü kafamızı çevirip bakınca sert sert bakarken gülümsüyor hemen sonra yine aynı, bişey olmaz diyince rahatladım insan kendini kötü hissediyor çünkü :KK43:

Tülay Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar

Gülcan Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Aktif Lora Aktif Lora
Gulcan2904 Gulcan2904

Dila Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832 Mrvyvz4832
@sibell13
Mavibirumut Mavibirumut
Gulcan2904 Gulcan2904
M -Misk-

Aynur Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832 Mrvyvz4832
caramel_7 caramel_7
V Vavin
Aktif Lora Aktif Lora
Mavibirumut Mavibirumut
Namaria Namaria
Gulcan2904 Gulcan2904
M -Misk-
@Allss
Aynur için okudum Allah kabul etsin

ben 2 buçuk haftadır yaşlı dedeme bakıyorum aklı falan yerinde. ama çok bela okuyor mesela yemek yapiyosun tabağına koyuyorum mutfaktan çıkıyorsun Allah belanı versin diye kısık sesle söylüyor. gelip soru soruyor bilmiyorum diyorum odadan cikarken Allah belanizi versin sizin diyor , annem geliyor kuzenim geliyor mesela ona da aynı Allah belanı versin diyor habire , kendi kendine yok eşyalarımı çaldınız yok şöyle böyle yaptınız diye söyleniyor, yaşlı diye evden kaçmış geçen ,dışarda başına bişey gelmesin diye bakıyoruz ama etmediği beddua kalmıyor biz bundan korunmak için ne duası okuyabiliriz sorayım dedim iyice sinirlerim bozuldu 😔
Canim cok uzucu bir durum Allah sabir versin. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz dedenin huysuzlugu var belli ki onun bela okumasi sizi korkutmasın kendine zarari olur 😔 gene de icin rahat etsin istiyorsan bol felak nas okuyahikirsin ayrica bu dua da sabah akşam namazindan sonra 3 kere okuyorum ben her gün
Screenshot_2020-08-27-17-46-57-401_com.twitter.android.jpg

Canim cok uzucu bir durum Allah sabir versin. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz dedenin huysuzlugu var belli ki onun bela okumasi sizi korkutmasın kendine zarari olur 😔 gene de icin rahat etsin istiyorsan bol felak nas okuyahikirsin ayrica bu dua da sabah akşam namazindan sonra 3 kere okuyorum ben her gün
Eki Görüntüle 2681300
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim, aklı yerinde değil desem gayet yerinde bilinçli yapıyor, biz yine de aç kalmaisn diye başına bişey gelmesin diye geliyoruz mecbur. attığın duayı kaydettim okuyacağım 💘

sigara almak için çıkmış aslında , sonra da ben geziyordum dedi. aklı yerinde mesela benim çantayı karistiyor odaya girince örtüyü topluyor gibi yapıyor, paralarını sayıyor biz odaya girince elini hemen kaçırıp öksürür gibi yapıyor. o sebeple bilerek ettiğini düşünüyorum çünkü kafamızı çevirip bakınca sert sert bakarken gülümsüyor hemen sonra yine aynı, bişey olmaz diyince rahatladım insan kendini kötü hissediyor çünkü :KK43:
Klasik huysuz yaşlı sendromu
Çok zordur eminim ama haksız yapılan beddua zarar vermez içiniz rahat olsun

Kardeşim yaşlı insanlar kuruntulu olurlar siz yinede bildiğiniz doğruları Allah rızası için yapmaya çalışın mükafatı çok büyük o her ne kadar canınızı sıkmaya çalışsada
Bedduasından da korkmayın size bir zararı olmaz Allahın izniyle
La havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîm bol bol çekin

Kardeşim yaşlı insanlar kuruntulu olurlar siz yinede bildiğiniz doğruları Allah rızası için yapmaya çalışın mükafatı çok büyük o her ne kadar canınızı sıkmaya çalışsada
Bedduasından da korkmayın size bir zararı olmaz Allahın izniyle
La havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîm bol bol çekin
cok teşekkür ederim ❤️

X