Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Olsun cnm normal yolla kalmamışmıydın neden tüp bebek dedi ki
valla bende anlamadım 2 kez normal yolla hamile kaldım. düşük yaptım. şimdi daha hiç birşey belli değil bir sürü tahlil istedi hem benden hemde eşimden.bunları yaptır gel sonra da ilaçla korunacakmışım 2-3 ay. bunların dışında da farklı ilaçlar verecekmiş onları da kullanıcakmışım sonra artık çıkan sonuçlara göre birşey yapıcaz dedi. pek sevmedim bu tüp bebek yaklaşımını. başıma ağrı girdi valla. bu doktra bir daha gitmeyi düşünmüyorum

Kromozomlarla alakalı bir sorun oldugunu düşünmüştür de o yüzdendir canım temiz çıkar inşallah sonuçların kan pıhtılaşması falan var mı die bakılıyor bildiğim birden kromozom analizi yapılıyor düşük tekrarlarında

canım genelde düşük yapan hastalara tüp bebek öneriyor doktorlar. çünkü tüp bebekte embriyolara kromozom analizi yapılıyor ve anormal embriyo transferi yapılmıyor. sağlıklı embriyo bulunduğunda hem tutunma ihtimali hem de sağlıklı bebek ihtimali artıyor

ama öncesinde aşılama falan yapılması gerekmiyor mu? tahlilleri yaptırmayı düşünüyoruz. şeker yüklemesi harıç:) şekerli su hiç içebileceğimi sanmıyorum. birde benden rahim filmi eşimden de spermiogram tahlili istedi onlarda kararsızım açıkcası

Yaptır cnm bnce spermiyogram özellikle çok önemli rahim filmi de çektir aklında sorun işareti olmasın ben ilk evlendiğimde korunucam die eşime hemen yaptırttm sperm tahlili kendim kontrole gittikten sonra nolur nolmaz die

tahlileri bende yaptırayım dedim. zararı olmaz sonuçta ama yinede insan tüp bebek diye konuşulunca tedrigin oluyor.

tahlileri bende yaptırayım dedim. zararı olmaz sonuçta ama yinede insan tüp bebek diye konuşulunca tedrigin oluyor.
Gerek kalmaz inş cnm ama tahlillere göre yol izlemek için en kötüsünü söylemiş olabilir bende çok korkuyorum tekrar düşük vs olur diye inşallah olmaz rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah

Gözun aydin canim, para pesindeler hep iyi bir doktor bulmak sart bu iste.

iyi haftasonları kızlar nasılsınız? aşılama yaptıranlar inşallah iyidir gidişatiniz ve iyi mutlu haberlerinizi alırız. benim bir kaç gündür kafam çok dalgın. hatırlamam zor bir çok şeyi ve kafamı toplayamıyorum. duayı bile oturup okuyamadım 2 gündür. mevsim geçişinden olduğuna inandırmak istiyorum kendimi. böyle sıkıntılar yaşayan var mı?

Tatlım ben hep öyleyim diğer adım depresyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…