Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Günaydın canlar bu ay da gelmemiş kanda 2.0 çıkmış yani yok demek oluyor hala adet olmadım ama kandaki bazı değerlerim yüksek we düşük farklı bir rahatsızlık olabilir korktumda açıkçası inşallah bişey yoktur bakalım dua edin çok tşkkür ederim sizlere ☺️❤️
Olsun canım vakti zamanını bekliyor sabırla beklicez ❤️❤️ Sen dikkat et kendine değerler için mutlaka doktora görün canım ❤️❤️❤️Herzaman dua ediyorum canım hepimiz için

Günaydın canlar bu ay da gelmemiş kanda 2.0 çıkmış yani yok demek oluyor hala adet olmadım ama kandaki bazı değerlerim yüksek we düşük farklı bir rahatsızlık olabilir korktumda açıkçası inşallah bişey yoktur bakalım dua edin çok tşkkür ederim sizlere ☺️❤️
Hayırlısı cnm vakti zamanı değilmiş demekki.En kısa zamanda gelir inş bebişin bekletmez

Herseyin hayırlısı canım. Sende moralini bozma. Mevsim değişikliklerinde ufak tefek gecikmeler olabilir. Diğer kan değerlerinde sıkıntılı şeyler değildir umarim.

Ewet aynen öyle hepinize çok teşekkür ediyorum hep yanımda olduğunuz için değerlere bakınca enfeksiyon yada farklı şeylerden bahsediyolar pazartesi günü yada yarın dahiliyeye gideceğim testler için bkalım allah can sağlığı wersin oda gelir inşallah ☺️

A aselatilgan A AsyaaAyazz @S267 kızlar ne durumdasınız bitirdimizmi sizden haber bekliyorum diğer arkadaşa geçicez ☺️

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve)
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 370 OKUDU
3- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart (Göksu)
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan) 370 OKUDU
5- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem) 370 OKUDU
6- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan (Özge ) 370 OKUDU
7- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru). 370 OKUDU
8- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma) 370 OKUDU
9- Dil-i bitab Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat:KK43:Saliha) 370 OKUDU
10- Rakika Rakika (evlat sahibi olmak için)bat: (Hanife) 370 OKUDU
11- @S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül) bat:
12- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem) 370 OKUDU
Bitiremeyecek gibi olanlar varsa yazsin biz tamamlayalim. 100 tane okuyabilirim bugün

Bitiremeyecek gibi olanlar varsa yazsin biz tamamlayalim. 100 tane okuyabilirim bugün
Kuzum benim eksigim çok okursan sevinirim. 23 nisan ayağına çok yoğunuz çalışmalar vs. hafta sonu da nişan vardı okuyamadım o yüzden

Hakkinda Hayirlisi olsun Aslicim insAllah önümüzdeki ay olur:KK68:

A aselatilgan A AsyaaAyazz @S267 kızlar ne durumdasınız bitirdimizmi sizden haber bekliyorum diğer arkadaşa geçicez ☺️

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve)
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 370 OKUDU
3- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart (Göksu)
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan) 370 OKUDU
5- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem) 370 OKUDU
6- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan (Özge ) 370 OKUDU
7- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru). 370 OKUDU
8- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma) 370 OKUDU
9- Dil-i bitab Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat:KK43:Saliha) 370 OKUDU
10- Rakika Rakika (evlat sahibi olmak için)bat: (Hanife) 370 OKUDU
11- @S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül) bat:
12- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem) 370 OKUDU
Canim eksik çok ama Saliha ya gecip dağıtım yapicak misin bugun?

Sinemcim bende haber gelse hemen paylaşıcam akşama kadar gelmezse yeni arkadaşlarıda ekleyip Yen’i listeyi yaparız ❤️ benim şansıma böyle oldu yapacak yok canım
Ben okuyorum canim son surat :) simdi 140 okudum. Saliha için listeden de 45 daha düşüp paylastirabilirsin sabah okumustum ben biraz.

Yeni gelen arkadaşlar biraz eksigimiz kaldı sizlerde azar azar okuyun da bu akşam bitirelim hayırlısıyla.

Kan werdim sabah dua edin sizle ebrucum inşallaaah wardır akşama belli olur Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 abla 370 okudum allah kabul etsin ☺️
Bu mesajını gördüm heyecanla son sayfayı açtım acaba ne oldu diye :KK200: İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberler verirsin canım pes etmek Yok duaya devam :KK54:

X