- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #8.301
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985
Duam: Allah'ım, İrem kulunun oğlu Dorukan'ın yeni eğitim döneminde başarılarını daim kıl. Vatana ve milletine hayırlı, ilim ve irfan peşinde olan bir genç olarak yetişmesini sağla. Biz şahidiz ki; Annesi ve Babası ondan razıdır. Sen'de razı ol Allah'ım. Onu iyi insanlarla karşılaştır, görünür görünmez tüm kötülüklerden onu koru. Geleceğini başarılı ve sağlıklı şekillendir. Amin
2.Mrvyvz4832
3. S sibellcim
4.Meral01
5.Kara_gozlum
6. 5 528mucizemmm
7. B Bademmm388
8.aypare ackerman
9.Life light
10.Ocalh
11.caramel_7
12. V Vavin
13.hersey_dua_ile
14.ayseMsb
15. W whiteice67
16.Mavibirumut
17.Saksi_Degilim_Ben
18.sagliklihayat
19. S Sabr-Sukur-Dua
20.Namaria
21. N Nana
22.Gulcan2904
İrem arkadaşımızın dua'sı için 202 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 3 Temmuz Cuma Saat: 23:59'a kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Eki Görüntüle 2656893
Bugün cumaymış günleri karıştırdımDün bitmesi gerekmiyor muydu listenin ben mi yanlış anladım
hepsi bitti annemin benim merve icin okuduk. ayrica aldigim 30u da okudum
ooopppsss yanlıs gruba yazdim gce gece gözüm cift mazur görün
Bende anlamadım
nasil yani dogru yere mi yazdım of sarteller indi benim gitmiyo daha
Yanlış yere yazmışsın, ama sen diyene kadar bizim sayfa sanıyordum
heheheheheh çok tatlısınız kızlarhadi gidiyoz
begonvil1985 İrem canım senin niyetine okudum Allah kabul etsin
begonvil1985 canım senin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarını
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Bence ekleyelim canım ne kadar çok kişi dua edersek o kadar iyi olur bizim içinKızlar listenin sonuna W whiteice67 Sultan Hanımın teyzesinide ekleyecektim, ama onay veriyor musunuz soruma sadece 5 kişiden beğeni gelmiş. Listenin yarısından çok çok az, Kalan 17 arkadaşa özelden de mesaj atıcam, eğer onayınız varsa bir sonraki listeye geçerken ekleyeceğim. O zaman sayı da değişecek, haber vereceğim
Olsun canım, ne kadar çok o kadar iyi kimin duası kabul olur belli olmazKızlar listenin sonuna W whiteice67 Sultan Hanımın teyzesinide ekleyecektim, ama onay veriyor musunuz soruma sadece 5 kişiden beğeni gelmiş. Listenin yarısından çok çok az, Kalan 17 arkadaşa özelden de mesaj atıcam, eğer onayınız varsa bir sonraki listeye geçerken ekleyeceğim. O zaman sayı da değişecek, haber vereceğim
Olsun canım, ne kadar çok o kadar iyi kimin duası kabul olur belli olmaz
Benim için sorun değil ekleyebiliriz canımKızlar Listemize Tülay Hanım'da katılmak istiyor ( W whiteice67 arkadaşımızın teyzesi ) , daha önce sordum ama sadece beş kişi onay verdiğimiz için hakkınıza girmek istemedim, belki haberiniz yoktur, tekrar sormak istiyorum. Onayınız varsa ekleyebilir miyim?
Meral01
Kara_gozlum
caramel_7
V Vavin
hersey_dua_ile
ayseMsb
S Sabr-Sukur-Dua
Namaria
Gulcan2904
S sibellcim
5 528mucizemmm
B Bademmm388
aypare ackerman
Life light
Ocalh
Kızlad Eger katılabiliyorsak bende isterimbegonvil1985 canım senin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarını