Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

1. begonvil1985
Duam: Allah'ım, İrem kulunun oğlu Dorukan'ın yeni eğitim döneminde başarılarını daim kıl. Vatana ve milletine hayırlı, ilim ve irfan peşinde olan bir genç olarak yetişmesini sağla. Biz şahidiz ki; Annesi ve Babası ondan razıdır. Sen'de razı ol Allah'ım. Onu iyi insanlarla karşılaştır, görünür görünmez tüm kötülüklerden onu koru. Geleceğini başarılı ve sağlıklı şekillendir. Amin

2. Mrvyvz4832
3. @sibell13
4. Meral01
5. Kara_gozlum
6. 5 528mucizemmm
7. B Bademmm388
8. @aypare-
9. @Life light
10. @Ocalh
11. caramel_7
12. V Vavin
13. @Sensual_in_love
14. ayseMsb
15. @whiteice67
16. @Mavibirumut
17. Saksi_Degilim_Ben
18. sagliklihayat
19. S Sabr-Sukur-Dua
20. Namaria
21. N Nana
22. Gulcan2904

İrem arkadaşımızın dua'sı için 202 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 3 Temmuz Cuma Saat: 23:59'a kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim

Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.

Eki Görüntüle 2656893

Canım nedense bu mesajın etiketi bana gelmiyor tesadüf şimdi gördüm mesela neden acaba

Canım nedense bu mesajın etiketi bana gelmiyor tesadüf şimdi gördüm mesela neden acaba

Canım bazı arkadaşlarda etiket gitmiyor olabiliyor, her listede tekrarlanırsa K Kazen bey’e mesaj atar danışırız. Ben o yüzden her yeni listede özel mesajla yeni kişiye geçtiğimizi ve duâ’sını haber veriyorum. Çünkü süreli okuma yaptığımız için herkesin aynı anda haberi olsun diye. Herkesin okuma süresi eşit olsun diye.

Evet özel mesej geldi ama sen de yorulursun o şekilde tesekkür ederim yine de hakkını helal et

Canım kopyala yapıştır yaptığın için gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…