- 28 Mayıs 2019
- 767
- 1.099
- 30
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #8.261
Aminnnn inşalalh canım bu yolda O kadar yıprandım ki hicbir zaman ümidimi kaybetmedim rabbim inşalalh sonunda dualarımıza karşılık verdiİnşallah hamilesindir inşallah o mucizeyi yaşarsın
Müjdeli haberini bekliyorum çok mutlu oldum senin adına inşallah mucizeni kucağına da alırsınAminnnn inşalalh canım bu yolda O kadar yıprandım ki hicbir zaman ümidimi kaybetmedim rabbim inşalalh sonunda dualarımıza karşılık verdisonucumu alıp haber vericem inşalalh son saatler
begonvil1985 canım teyzem katılmak istiyor adı tülay
ya inanır mısın ağlıyorum çok çok mutlu oldumKizlar hamileyim ben rabbim dualarımızı duydu allah kimin ne muradı varsa versin allah hepinizden razı olsun
Tebrik ederim allah tamımına erdersin. Çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimKizlar hamileyim ben rabbim dualarımızı duydu allah kimin ne muradı varsa versin allah hepinizden razı olsun
Çoğunluk ne derse ben uyarımKızlar onayınız olursa bir sonraki arkadaşa geçerken Sultan hanımın teyzesi Tülay Hanımı da listemize ekleyelim. Henüz ilk kişideyiz, ikinci kişiye geçerken ekleyelim mi?
Hatice çok sevindim, inan izah edemiyorum. Rabbim nazarlardan korusun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok şükür bin şükür, Hamd olsun Rabbimize, ben o kadar inanıyorum ki dua'nın açamadığı kapı yok,sen yeterki kapıda durmayı bilKizlar hamileyim ben rabbim dualarımızı duydu allah kimin ne muradı varsa versin allah hepinizden razı olsun
Yaaaa çok sevindimKizlar hamileyim ben rabbim dualarımızı duydu allah kimin ne muradı varsa versin allah hepinizden razı olsun
Olur canım, hatta okumamis birine yardim ederse sanada duası geçmiş olurKızlar onayınız olursa bir sonraki arkadaşa geçerken Sultan hanımın teyzesi Tülay Hanımı da listemize ekleyelim. Henüz ilk kişideyiz, ikinci kişiye geçerken ekleyelim mi?
Çok mutlu oldum gerçekten ya Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bize de dua et olur mu canımKizlar hamileyim ben rabbim dualarımızı duydu allah kimin ne muradı varsa versin allah hepinizden razı olsun
Ekleyebilirsin benim için sorun olmaz canımKızlar onayınız olursa bir sonraki arkadaşa geçerken Sultan hanımın teyzesi Tülay Hanımı da listemize ekleyelim. Henüz ilk kişideyiz, ikinci kişiye geçerken ekleyelim mi?
Allah razı olsun canım
RABBİM tamamına erdirsin çok sevindimKizlar hamileyim ben rabbim dualarımızı duydu allah kimin ne muradı varsa versin allah hepinizden razı olsun