Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Ya ben irem icin de okudum. Allah kabul etsin inşallah. Bildirim yapmamisim yaa Allah kabul etsin inşallah... ben once girip ekran goruntusu aliyorum tum gruplardan. Sonra girdigimde yaziyorum okuduklarımı

Elçin için okudum rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Ayy cok sagol canım yaaa. Bende diyorum okuduguma eminim niye yazmamışım diye buralarda emegi gecen herkesten Allah razı olsun. Ben kendi okudugumu takip edemiyorum. Sizler hepimizin ❤❤❤

estağfurrullah kuzum, bizde bazen yanılgıya düşüyoruz, birbirimize destek olarak ilerliyoruz işte

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

1. begonvil1985
2. Mrvyvz4832
İsmim Elçin;
Allah'ım Elçin kuluna hayırlısıyla anne olabilmeyi nasip et, bir daha ki tüp bebek denemesinden negatif sonuç almasın hayırlıyla bu sefer sağlıklı ömürlü evlatlar nasip et Sen herşeyin en hayırlısını bilensin zorlaştırma kolaylaştır en kısa zamanda yüzlerini güldür inşallah anne baba olabilmeyi nasip et hayırlısıyla

3. S sibellcim
4. Meral01
5. Kara_gozlum
6. 5 528mucizemmm
7. B Bademmm388
8. aypare ackerman
9. Life light
10. Ocalh
11. caramel_7
12. V Vavin
13. hersey_dua_ile
14. ayseMsb
15. W whiteice67
16. Mavibirumut
17. Saksi_Degilim_Ben
18. sagliklihayat
19. S Sabr-Sukur-Dua
20.
Namaria
21. N Nana
22. Gulcan2904

Elçin arkadaşımızın dua'sı için 202 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 5 Temmuz Pazar Saat: 23:59'a kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim

Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.

Son düzenleme:
yaaa okundu simgesi süper

Elçin arkadaşım için okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…