- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #8.321
Sorun degil benmmicim ilerlemedik nasil olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlad Eger katılabiliyorsak bende isterim
nickin ev hayatımın motto'su gibi birşey çok sık kullanırımbegonvil1985 senin için okudum Allah duanı kabul etsin oğlunu hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Benim için uygun canim herkesin duaya ihtiyacı var bence iyi olur :))Kızlar Listemize Tülay Hanım'da katılmak istiyor ( W whiteice67 arkadaşımızın teyzesi ) , daha önce sordum ama sadece beş kişi onay verdiğimiz için hakkınıza girmek istemedim, belki haberiniz yoktur, tekrar sormak istiyorum. Onayınız varsa ekleyebilir miyim?
Meral01
Kara_gozlum
@caramel_7
@Vavin
hersey_dua_ile
ayseMsb
S Sabr-Sukur-Dua
@Namaria
Gulcan2904
S sibellcim
5 528mucizemmm
@Bademmm388
aypare ackerman
Life light
Ocalh
Olur canımKızlar Listemize Tülay Hanım'da katılmak istiyor ( W whiteice67 arkadaşımızın teyzesi ) , daha önce sordum ama sadece beş kişi onay verdiğimiz için hakkınıza girmek istemedim, belki haberiniz yoktur, tekrar sormak istiyorum. Onayınız varsa ekleyebilir miyim?
Meral01
Kara_gozlum
@caramel_7
@Vavin
hersey_dua_ile
ayseMsb
S Sabr-Sukur-Dua
@Namaria
Gulcan2904
S sibellcim
5 528mucizemmm
@Bademmm388
aypare ackerman
Life light
Ocalh
canim geç oldu ama okudum rabbim kabul etsin inşaallahİrem Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Meral01
Kara_gozlum
@caramel_7
@Vavin
hersey_dua_ile
ayseMsb
S Sabr-Sukur-Dua
Irem icin okudum Allah kabul etsin inşallahİrem Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Meral01
Kara_gozlum
@caramel_7
@Vavin
hersey_dua_ile
ayseMsb
S Sabr-Sukur-Dua
cane benim için farketmez katilmak isteyen katılsın cano ne kadar dua eden olursa o kadar güzel benceKızlar Listemize Tülay Hanım'da katılmak istiyor ( W whiteice67 arkadaşımızın teyzesi ) , daha önce sordum ama sadece beş kişi onay verdiğimiz için hakkınıza girmek istemedim, belki haberiniz yoktur, tekrar sormak istiyorum. Onayınız varsa ekleyebilir miyim?
Meral01
Kara_gozlum
@caramel_7
@Vavin
hersey_dua_ile
ayseMsb
S Sabr-Sukur-Dua
@Namaria
Gulcan2904
S sibellcim
5 528mucizemmm
@Bademmm388
aypare ackerman
Life light
Ocalh
Isteyen katilabilir canim, benim icin de sıkıntı yokKızlar Listemize Tülay Hanım'da katılmak istiyor ( W whiteice67 arkadaşımızın teyzesi ) , daha önce sordum ama sadece beş kişi onay verdiğimiz için hakkınıza girmek istemedim, belki haberiniz yoktur, tekrar sormak istiyorum. Onayınız varsa ekleyebilir miyim?
Meral01
Kara_gozlum
@caramel_7
@Vavin
hersey_dua_ile
ayseMsb
S Sabr-Sukur-Dua
@Namaria
Gulcan2904
S sibellcim
5 528mucizemmm
@Bademmm388
aypare ackerman
Life light
Ocalh
Okudum canimİrem Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Meral01
Kara_gozlum
@caramel_7
@Vavin
hersey_dua_ile
ayseMsb
S Sabr-Sukur-Dua
Mrvyvz4832 için 202 tane okudum sağlıkla bebeği olur inşallah bu ayTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. begonvil1985
2. Mrvyvz4832
İsmim Elçin;
Allah'ım Elçin kuluna hayırlısıyla anne olabilmeyi nasip et, bir daha ki tüp bebek denemesinden negatif sonuç almasın hayırlıyla bu sefer sağlıklı ömürlü evlatlar nasip et Sen herşeyin en hayırlısını bilensin zorlaştırma kolaylaştır en kısa zamanda yüzlerini güldür inşallah anne baba olabilmeyi nasip et hayırlısıyla
3. S sibellcim
4. Meral01
5. Kara_gozlum
6. 5 528mucizemmm
7. @Bademmm388
8. aypare ackerman
9. Life light
10. Ocalh
11. @caramel_7
12. @Vavin
13. hersey_dua_ile
14. ayseMsb
15. W whiteice67
16. @Mavibirumut
17. @Saksi_Degilim_Ben
18. sagliklihayat
19. S Sabr-Sukur-Dua
20. @Namaria
21. @Nana
22. Gulcan2904
Elçin arkadaşımızın dua'sı için 202 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 5 Temmuz Pazar Saat: 23:59'a kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Tabiki ekle kuzum daha yeni başladık zatenKızlar listenin sonuna W whiteice67 Sultan Hanımın teyzesinide ekleyecektim, ama onay veriyor musunuz soruma sadece 5 kişiden beğeni gelmiş. Listenin yarısından çok çok az, Kalan 17 arkadaşa özelden de mesaj atıcam, eğer onayınız varsa bir sonraki listeye geçerken ekleyeceğim. O zaman sayı da değişecek, haber vereceğim
Benim için sorun değil ekleyebiliriz canım
Benim için sorun değil
Sorun degil benmmicim ilerlemedik nasil olsa
Benim için uygun canim herkesin duaya ihtiyacı var bence iyi olur :))
Olur canım
cane benim için farketmez katilmak isteyen katılsın cano ne kadar dua eden olursa o kadar güzel bence
Isteyen katilabilir canim, benim icin de sıkıntı yok
Yeni arkadaşı ekleyebiliriz benim için de sıkıntı olmaz
Ekleyebilirsiniz benim içinde sorun yok
Ekleyebilirsin canım benim içinde sorun değil begonvil1985
ne kadar çok insan okadar güzel listenin başındayız isteyenleri ekleyebilirsin canım