- 26 Ocak 2018
- 426
- 523
- 37
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
rabbim şimdiden niyetini kabul etsin canım :)Yaptım 100 tanede okudum kalan 4344Supurgesizcadiii35
rabbim şimdiden niyetini kabul etsin canım :)
Canım bende bölmek istemiştim ama hızlı okuyamayan arkadaşlar var yine geri kalınacak nasıl yapalım kararsız kaldım. Yada belli bir süre sonra hiçokumayanları listeden çıkarıcaz kural koymaya başlıcazDiyorum ki acaba kaç kişiysek 4444ü o kadara bölüp kişi başı kaç adet düşüyorsa herkes o sayıyı bitirmekten sorumlu olsun. Benim fikrim bu. Siz nasıl derseniz öyle olsun da tabi. Bu şekilde kimi çok ,kimi az, kimi hiç okumucak uzadıkça uzayacak .
Benim için farketmez canım ama dediğin gibi bazılarının ezberinde Yok ve yavaş okuyorlar. Bence bir kişininkinde böyle deneyelim olmazsa diğer seçeneği uygulayalım. Ve herkes günde en az 50 okuyup sayfaya yazsın@aselatilganCeydagvsl V Vavin @glmserser
Jannefel Shokella A AsyaaAyazz juliet55
@ftmclkikraberraol 4 41EEEEE41
@Hanimkoylununhanimi kızlar hepimiz ortak karar verelim siz ne düşüyorsunuz bölelimmi böyle devammı
Tamam o zaman kalan sayıyı bölüp paylaşalım kızlarBence bölelim okuyalım. Ondan sonra yavaş okuyan arkadaşların eksiklerine el birliği ile okuyup bitiririz daha seri biter diye tahmin ediyorum