Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Bir tipik daha var 4444 evlat sahibi olmak isteyenler için orası başlamak için 10 kişi Olmayı bekliyor birleşsekmi acaba

kızlar ben listeyi burda paylaştım çünkü bu ftmclk arkadaşımızın sayfası olduğu için ilk mesajda değişiklik yapamıyorum ve bazen sayfadaki mesajlar eğer etiketlenmediysem göremiyorum cevap vermem geç oluyor. o yüzden okumaya bu sayfada devam edelim diyorum sizinde itirazınız yoksa eğer tabi.bende bugün başlayalım diyorum Ceydagvsl arkadaşımız sırasını verdi V Vavin dende ses çıkmazsa 3. sıradaki arkadaş A aselatilgan bugün namazını istiğfarını yapsın bizde başlayalım.
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 4 mart
3- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
4- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
5- Jannefel (evlat sahibi olmak için) bat: 12 mart
6- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
7- @Supurgesizcadiii35 (evlat sahibi olmak için ) bat: 16 mart
8- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 28 mart
9- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
10- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
11- @ikraberraol (evlat sahibi olmak için ) bat:
12- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için)

13- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıkla kucağına almak için)

A aselatilgan canım ilk önce niyet ederek 2 rekat namaz kıl.namaz bitip selam verince 100 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerek tövbe ve istigfar et. sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…