- 10 Aralık 2017
- 673
- 755
- 32
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Canım senin 305 mi 310 mu okunan gerekiyoKızlar yarın öğlene kadar bekleyelim eğer 12 ye kadar kimseden itiraz çıkmazsa direk başlıyoruz 13 kişiyiz ben 310 okurum geri kişi başı 295 düşüyor
Canım 295i 12 ye çarp 310 ekle 3850 çıkacakCanım senin 305 mi 310 mu okunan gerekiyo
Tamam canım k.bakma :)Canım 295i 12 ye çarp 310 ekle 3850 çıkacak
Rica ederim canım benim :)Tamam canım k.bakma :)
Bana uyar sıkıntı yok daha iyi olur hatta herkes okumuş olurKızlar yarın öğlene kadar bekleyelim eğer 12 ye kadar kimseden itiraz çıkmazsa direk başlıyoruz 13 kişiyiz ben 310 okurum geri kişi başı 295 düşüyor
Tamamdır@aselatilganCeydagvsl V Vavin @glmserser
Jannefel Shokella A AsyaaAyazz juliet55
@ftmclkikraberraol 4 41EEEEE41
@Hanimkoylununhanimi kızlar herkes pazartesi günü öğlene kadar bitirsin diğer arkadaşa geçelim
Benim ezberimde yok yapasım biraz ama elimden geldiğince okurum insallah@aselatilganCeydagvsl V Vavin @glmserser
Jannefel Shokella A AsyaaAyazz juliet55
@ftmclkikraberraol 4 41EEEEE41
@Hanimkoylununhanimi kızlar herkes pazartesi günü öğlene kadar bitirsin diğer arkadaşa geçelim
Tamam canım sen dinlenmene bak. Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasin.Cnm ben kürtaj oldm o yuzden okuyamam muhtemelen ağrılarım var haberiniz olsun
Geçmiş olsun canımCnm ben kürtaj oldm o yuzden okuyamam muhtemelen ağrılarım var haberiniz olsun
Geçmiş olsun canım sıkıntı yok sen sağlığına dikkat et iyileşinceye aramıza katılırsınCnm ben kürtaj oldm o yuzden okuyamam muhtemelen ağrılarım var haberiniz olsun
A aselatilgan için okuyoruz canımYa kızlar kimin için okuyoruz ben baktım ama göremedim ona göre niyet edeyim