- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Amin canım bende 210 okuyabildim bugün Rabbim kabul etsin inşallah50 okudum Allah kabul etsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım bende 210 okuyabildim bugün Rabbim kabul etsin inşallah50 okudum Allah kabul etsin :)
Maasallah canım insaalaah seninkinide:)Amin canım bende 210 okuyabildim bugün Rabbim kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin canım ben bugün müsait olamadım hiç okuyamadim50 tane bugün kurs vardı az okuyabildim
Olsun canım nasip herşeyAllah kabul etsin canım ben bugün müsait olamadım hiç okuyamadim
saol canım aminnnn20 tane bu gün okudum allah kabul etsin inşallah
Çok mantıklı canimBir tipik daha var 4444 evlat sahibi olmak isteyenler için orası başlamak için 10 kişi Olmayı bekliyor birleşsekmi acaba
birleşmek mantıklı ama burda okunanları yarım bırakmak olurmu?Bir tipik daha var 4444 evlat sahibi olmak isteyenler için orası başlamak için 10 kişi Olmayı bekliyor birleşsekmi acaba
evet yada ilk kime okuyacaksak bu okuduklarımızı ona ekleyebiliriz. topik sahibine sor istersenBilmiyorum ki burda okunanlar oraya eklenebilir yada orası buraya dahil olabilir bir öneri sadece topiği açan arkadaşın fikride alınmalı bence
tamam yazıyorum şimdiKızlar okuduklarımızı birleştiririz. Yazalım o sayfaya