- 26 Nisan 2019
- 4.535
- 6.751
- 158
- 39
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.461
Canım okumayan arkadaşın sayısını nasıl yapalım ben kendim icin olan sayıyı okuyabilirim diğer arkadaşlara da yardım edebilirimKızlardenizaslim arkadaşımızı kendi isteğiyle listeden çıkartıyorum. Sisko ama gururlu arkadaşımızı da son 4 arkadaşımıza okuma yapmadığı ve siteye girdiği halde bildirim yapmadığı için çıkartıyorum. Yeni listemizi aşağıda paylaşıyorum
tamam canım o zaman sen kendi okumanı yap, bitirince yazarsın, diğer arkadaşlarımıza da yardımlaşarak bitiririzCanım okumayan arkadaşın sayısını nasıl yapalım ben kendim icin olan sayıyı okuyabilirim diğer arkadaşlara da yardım edebilirim
Tamam canımtamam canım o zaman sen kendi okumanı yap, bitirince yazarsın, diğer arkadaşlarımıza da yardımlaşarak bitiririz
Canim bu arkadaşların geçmişte eksik olan sayılarını hespalarsan bende okurum arkadaşlara bölüşelimKızlardenizaslim arkadaşımızı kendi isteğiyle listeden çıkartıyorum. Sisko ama gururlu arkadaşımızı da son 4 arkadaşımıza okuma yapmadığı ve siteye girdiği halde bildirim yapmadığı için çıkartıyorum. Yeni listemizi aşağıda paylaşıyorum
Canım banada sayı ver, sıradaki arkadaşa başlamadan önce geçmişteki arkadaşlar için bitirelimtamam canım o zaman sen kendi okumanı yap, bitirince yazarsın, diğer arkadaşlarımıza da yardımlaşarak bitiririz
tamam canım, o zaman Hazal arkadaşımızın eksik olan 165 adetini okuyabilir misin? kaldığın yeri bana söylersin ben devam ederim olur mu?Canım banada sayı ver, sıradaki arkadaşa başlamadan önce geçmişteki arkadaşlar için bitirelim
Tamamdir, 165 i okurum canimtamam canım, o zaman Hazal arkadaşımızın eksik olan 165 adetini okuyabilir misin? kaldığın yeri bana söylersin ben devam ederim olur mu?
Tamamdir, 165 i okurum canim
Allah razı olsun canım, Hakkını helal etyinede bitirirsen yazabilir misin? Çünkü dua'sı olan arkadaşımız, Tefriciyye'si bitince namaz kılmak istiyor. Bittiğini haber veririz kılar
bende kendiminkini okurum... kendine güvenmiyorsan girme listeye... çok kızdım.. durumum uygun değil dese herkes burda destek olur birbirine... ben elimde zikir matik dolaşıyorum.. tek niyetimiz burdaki arkadaşlarımızla dualarımızın gerçekleşmesitamam canım o zaman sen kendi okumanı yap, bitirince yazarsın, diğer arkadaşlarımıza da yardımlaşarak bitiririz
bende kendiminkini okurum... kendine güvenmiyorsan girme listeye... çok kızdım.. durumum uygun değil dese herkes burda destek olur birbirine... ben elimde zikir matik dolaşıyorum.. tek niyetimiz burdaki arkadaşlarımızla dualarımızın gerçekleşmesi
aynı anda yazdık :)Hazal arkadasimiz icin 165 tane okudum, Rabbim kabul eylesin inşAllah
begonvil1985 başka eksik varmı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?