- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 29
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.421
Varsa beni de bilgilendirr misiniz aklıma ne gelirse okuyorum özel bir şey varsa okuyimKızlar bu gece hangi Esma'Ları okuyorsunuz? yada yaptığınız özel bi okuma var mı??
Allah razı olsun canım
Ayşe arkadaşımız için okudum. Ancak özel sebeplerden dolayı devam edemeyeceğim. Bana sıra gelmeden ayrıldığım için sanırım kimsenin hakkına girmiş olmuyorum değil mi ,?
Allah'a emanet olun arkadaşlar.
Allah razı olsunElçin için okudum Rabbim dualarini hayırlısyla kabul etsin
Arkadaş okumadıysa okumadığını kendime okudum canım benElçin Arkadaşımıza okudun mu peki canım? Çünkü listeyi paylaştığımda çıkıcağını bilmiyordum, sayıyı ona göre bölüştürdüm
Arkadaş okumadıysa okumadığını kendime okudum canım ben
Allah razı olsun canımElçin arkadaşıma okudum allah kabul etsin inşallah
Tamam canım haber gelsin ona göre okuyalım o zamanCanım bilmiyorum ki okuyup okumadığını, sadece Ayşe için okuduğunu yazmış. Biraz daha bekleyelim, dönüş yapsın, okumadıysa okuruz bende yardım ederim
Elçin kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 165
2.kunfeyekun__ - 165
3. @Umut_2019 165
4. M M_atruska 165
5. @ayseMsb 165
6.Mrvyvz4832 154
İsmim Elçin , Allahım sen Elçin kuluna hayırlısıyla evlat sahibi olabilmeyi nasip et başladıkları tüp bebek tedavisinde hayırlısıyla ilk tedavide pozitif sonucu alıp bebeklerine kavuşabilmeyi nasip et hayırlı,sağlıklı,ömürlü evlatlar nasip et hiç kimseyi evlatsızlıkla imtihan etme yarabbim..Allahım abisini de hayırlısıyla evlat sahibi olabilmeyi nasip et annesini sağlık sıhhat içinde başlarından eksik etme yarabbim.sen ol dersin olur AllahımDua eden tüm arkadaşlardan Allah razı olsun hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olsun insallah
7. @caramel_7 - 165
8. @cemkaraemre - 165
9.Ocalh - 165
10. @Vavin 165
11. @Deryaa123 - 165
12. @mimiraculum - 165
13. @Mucizemm222 - 165
14. @Tanemruyasu - 165
15.yalutserkan - 165
16. @Bademmm388 -165
17. @kzmkzm -165
18. S sibellcim - 165
19. N Nana - 165
20. @humanbeings - 165
21. @Cacaben - 165
22.Sisko ama gururlu - 165
23. @Nzlnaz 165
24. @whiteice67 165
25.Meral01 165
26. @Kara_gozlum 165
27.denizaslim 165
Elçin arkadaşımızın dua'sı için 165 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 21 Mayıs Perşembe Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Canım Allah razı olsunElçin kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallah
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun eğer okuyamayacak olursan haber verirsen ben kendime de okurumElçine de okurum seve seve :)) burdan paylaşırım
Özellikle okumak isterim ve genelde hep sabah a karşı okuyorum duanın en makbul zamanı diye sadece yeni ev taşıdım hala işler bitmedi geciktiğim için hakka girmemek adına ayrıldım.hakkınızı helal edinCanım çok teşekkür ederim Allah razı olsun eğer okuyamayacak olursan haber verirsen ben kendime de okurum☺ Ama tabii kimin duası kabul olur belli olmaz çok sevinirim okuyabilirsen farklı bir nefes olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?