Ayşe arkadaşımız için okudum. Ancak özel sebeplerden dolayı devam edemeyeceğim. Bana sıra gelmeden ayrıldığım için sanırım kimsenin hakkına girmiş olmuyorum değil mi ,?

Allah'a emanet olun arkadaşlar.

Elçin Arkadaşımıza okudun mu peki canım? Çünkü listeyi paylaştığımda çıkıcağını bilmiyordum, sayıyı ona göre bölüştürdüm

Elçin kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallah

Elçine de okurum seve seve :)) burdan paylaşırım
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun eğer okuyamayacak olursan haber verirsen ben kendime de okurum Ama tabii kimin duası kabul olur belli olmaz çok sevinirim okuyabilirsen farklı bir nefes olur

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun eğer okuyamayacak olursan haber verirsen ben kendime de okurum ☺ Ama tabii kimin duası kabul olur belli olmaz çok sevinirim okuyabilirsen farklı bir nefes olur
Özellikle okumak isterim ve genelde hep sabah a karşı okuyorum duanın en makbul zamanı diye sadece yeni ev taşıdım hala işler bitmedi geciktiğim için hakka girmemek adına ayrıldım.hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…