- 20 Ağustos 2019
- 3.126
- 7.301
- 158
- 39
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #7.481
Pardon Nihan yazacaktim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nihan kardeşe okudum Rabbim kabul eylesinTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 178
2.kunfeyekun__ - 178
3.Umut_2019 178
4. M M_atruska 178
5.ayseMsb 178
6.Mrvyvz4832 178
7.caramel_7 - 172
ismim Nihan;
Allah' ım çalıştığım yere kısa sürede adapte olmamı sağla ve mutlu olmamı nasip eyle. Yakın zamanda gonlume göre dualarimda ettiğim gibi özellikleri olan hayırlı biriyle evlenip yuvami kurmami annelik duygusunu yaşamamı nasip et. Allah'm Hayırda ve şer de kolaylıklar nasip eyle. Benim ve dua arkadaşlarımın tez zamanda yüzünü güldür dualarını kabul eyle Yarabbim AMİN
8. C cemkaraemre - 178
9.Ocalh - 178
10. V Vavin 178
11.Mandalinvitamin - 178
12.mimiraculum - 178
13.Mucizemm222 - 178
14. T Tanemruyasu - 178
15.yalutserkan - 178
16. B Bademmm388 -178
17.kzmkzm -178
18. @sibell13 - 178
19. N Nana - 178
20.humanbeings - 178
21.Cacaben - 178
22.Nzlnaz 178
23. W whiteice67 178
24.Meral01 178
25.Kara_gozlum 178
Nihan arkadaşımızın dua'sı için 178 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 23 Mayıs Cumartesi Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun canımElçin için okudum Allah size ve abinize hayırlı evlatlar nasip etsin şu güzel cuma gecesi duanız kabul olur inşallah
Allah kabul etsin canım benim, Rabbim tez zamanda muradına erdirsin inşallah bizde müjdelerini paylaşalımbegonvil1985 canım ben kendi sayımı tamamladım.. bilgin olsun
Tamamdir, 165 i okurum canim![]()
Hazal arkadasimiz icin 165 tane okudum, Rabbim kabul eylesin inşAllah
begonvil1985 başka eksik varmı canım?
Elçin arkadaşımıza okudum Allahım kabul etsin inşallahAyşe Arkadaşımıza için Okundu bildirimi Yapmayanlar
Sisko ama gururlu
Elçin Arkadaşımız için okundu bildirimi Yapmayanlar
ayseMsb
caramel_7
V Vavin
mimiraculum
Mucizemm222
Sisko ama gururlu
Kara_gozlum
Nihan arkadaşımıza okudum Allah kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 178
2.kunfeyekun__ - 178
3.Umut_2019 178
4. M M_atruska 178
5.ayseMsb 178
6.Mrvyvz4832 178
7.caramel_7 - 172
ismim Nihan;
Allah' ım çalıştığım yere kısa sürede adapte olmamı sağla ve mutlu olmamı nasip eyle. Yakın zamanda gonlume göre dualarimda ettiğim gibi özellikleri olan hayırlı biriyle evlenip yuvami kurmami annelik duygusunu yaşamamı nasip et. Allah'm Hayırda ve şer de kolaylıklar nasip eyle. Benim ve dua arkadaşlarımın tez zamanda yüzünü güldür dualarını kabul eyle Yarabbim AMİN
8. C cemkaraemre - 178
9.Ocalh - 178
10. V Vavin 178
11.Mandalinvitamin - 178
12.mimiraculum - 178
13.Mucizemm222 - 178
14. T Tanemruyasu - 178
15.yalutserkan - 178
16. B Bademmm388 -178
17.kzmkzm -178
18. @sibell13 - 178
19. N Nana - 178
20.humanbeings - 178
21.Cacaben - 178
22.Nzlnaz 178
23. W whiteice67 178
24.Meral01 178
25.Kara_gozlum 178
Nihan arkadaşımızın dua'sı için 178 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 23 Mayıs Cumartesi Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Ben doktor icin Antalya’ya geldim kuzum zikirmatigimi evde unutmuşum hem sisko ama gururlu arkadaşın yerine kendime hem de Nihan arkadaşıma yarın okur bildiririm insallahAyşe Arkadaşımıza için Okundu bildirimi Yapmayanlar
Sisko ama gururlu
ayseMsb
caramel_7
V Vavin
Mucizemm222
Sisko ama gururlu
Kara_gozlum
Canım Allah razı olsunElçin arkadaşımıza okudum Allahım kabul etsin inşallah
Ayşe arkadaşımız icin de bölğsebiliriz yarısını alabilirim şimdi yetiştirecek diye hepsini alamıyorum da iki kişiye okuyacagım icin:)Ayşe Arkadaşımıza için Okundu bildirimi Yapmayanlar
Sisko ama gururlu
ayseMsb
caramel_7
V Vavin
mimiraculum
Mucizemm222
Sisko ama gururlu
Kara_gozlum
Cümlemizden canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahCanım Allah razı olsun![]()
coronadan beri uc aydir evdeyiz canim evladimla iletisimim hic iyi degil anne baba ayri 72 yasindaki anneannesi buyutuyor haftaicleri orda kaliyor 1 yasindan beriOlur mu öyle şey , sen kendi evladın için eminim harika bir annesin, her anne özel, her çocuk farklı...senin çocuğunun sadece senin anneliğine ihtiyacı var . Ne kadarlık çocuğunn canım? çalıştığını yazmışştın, sen işteyken kim ilgileniyor
inşallah canımAllah kabul etsin canım benim, Rabbim tez zamanda muradına erdirsin inşallah bizde müjdelerini paylaşalım