• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özellikle okumak isterim ve genelde hep sabah a karşı okuyorum duanın en makbul zamanı diye sadece yeni ev taşıdım hala işler bitmedi geciktiğim için hakka girmemek adına ayrıldım.hakkınızı helal edin
Helal olsun canım kolay gelsin çok teşekkür ederim Allah razı olsun🌸

Elçin arkadaşım duanı okudum allah kabul etsin şu mübarek aylarda rabbım istiyen kuluna evlat nasip etsin duamız bir. Benimde evladım yok benimde evim sessiz bana da anne diyen yok ne acı bilirim. Bu kocaman bir yalnızlık koca bir boşluk. Yaşlandıgımda kapımı calanım olsun allahım diye bi evlat ıstıyorum rabbımden. O sebeple sana da öyle ıcten dua ettım olmıyan herkese nasıp etsin rabbım amin.

Elçin arkadaşım duanı okudum allah kabul etsin şu mübarek aylarda rabbım istiyen kuluna evlat nasip etsin duamız bir. Benimde evladım yok benimde evim sessiz bana da anne diyen yok ne acı bilirim. Bu kocaman bir yalnızlık koca bir boşluk. Yaşlandıgımda kapımı calanım olsun allahım diye bi evlat ıstıyorum rabbımden. O sebeple sana da öyle ıcten dua ettım olmıyan herkese nasıp etsin rabbım amin.
Amin kuzum Allah razı olsun Allahım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hep dua ediyorum Allahım kabul etsin insallah 🙏🏽🙏🏽

Elcin arkadasim ocin okudum Allahim kabul etsin Allahim bu duayi okurken icimmsizliyor evladima
yaptiklarimdanmdolayi rahatsizligimdan dolayi evlat isteuenler icin dua okurken icimmsizliyor keske benim evladimi alip sizlere verse Rabbim
ben anne olmayi haketmiyorum begonvil1985 begonvil1985

Elcin arkadasim ocin okudum Allahim kabul etsin Allahim bu duayi okurken icimmsizliyor evladima
yaptiklarimdanmdolayi rahatsizligimdan dolayi evlat isteuenler icin dua okurken icimmsizliyor keske benim evladimi alip sizlere verse Rabbim
Allah razı olsun kuzum öyle düşünme sadece ne kadar büyük bir nimete sahip olduğunu gör Allahım sana nasip etmiş ne kadar şanslısın sen de çok iyi bir annesin eminim 🙏🏽Sadece bınu gör evladını bizim icin de kocaman kocaman öp❤️

Hiç birşey sebepsiz değildir. Evet biz bebek sahibi olabilmek için Rabbimize sığınıyor dualar ediyoruz. Eğer sen de burada bizimle dua ediyorsan aramıza boşuna gelmediğini farket. Rabbim seni bizim aramıza boşuna yollamadı.

Lütfen evladının kıymetini bil. O sana Rabbimin emaneti. Ben 20 gün önce hamileydim. Mutluluğumu tarif edemem. 20 gün oldu 11 haftalık bebeğimi kaybettim. Kendime gelemiyorum. Acım geçmiyor. Dualara Rabbime sığındım.

O masum yavrunun kıymetini bil. Bizlere bak. Acımıza, hasretimize,özlemimize ve umudumuza bak.

Sen anne olmayı hak ediyorsun. Rabbim şifa versin sana da

Olur mu öyle şey , sen kendi evladın için eminim harika bir annesin, her anne özel, her çocuk farklı...senin çocuğunun sadece senin anneliğine ihtiyacı var . Ne kadarlık çocuğunn canım? çalıştığını yazmışştın, sen işteyken kim ilgileniyor

🔹🔷🔹TEFRİCİYE LİSTEMİZ🔹🔷🔹

1. begonvil1985 begonvil1985 165
2. @dilhun80 - 165
3. Umut_2019 Umut_2019 165
4. @Saadetim33 165
5. ayseMsb ayseMsb 165
6. Mrvyvz4832 Mrvyvz4832 165

7. caramel_7 caramel_7 - 154
ismim Nihan;
Allah' ım çalıştığım yere kısa sürede adapte olmamı sağla ve mutlu olmamı nasip eyle. Yakın zamanda gonlume göre dualarimda ettiğim gibi özellikleri olan hayırlı biriyle evlenip yuvami kurmami annelik duygusunu yaşamamı nasip et. Allah'm Hayırda ve şer de kolaylıklar nasip eyle. Benim ve dua arkadaşlarımın tez zamanda yüzünü güldür dualarını kabul eyle Yarabbim AMİN

8. C cemkaraemre - 165
9. Ocalh Ocalh - 165
10. V Vavin 165
11. Mandalinvitamin Mandalinvitamin - 165
12. mimiraculum mimiraculum - 165
13. Mucizemm222 Mucizemm222 - 165
14. T Tanemruyasu - 165
15. yalutserkan yalutserkan - 165
16. B Bademmm388 -165
17. kzmkzm kzmkzm -165
18. @sibell13 - 165
19. N Nana - 165
20. humanbeings humanbeings - 165
21. Cacaben Cacaben - 165
22. Sisko ama gururlu Sisko ama gururlu - 165
23. Nzlnaz Nzlnaz 165
24. W whiteice67 165
25. Meral01 Meral01 165
26. Kara_gozlum Kara_gozlum 165

27. denizaslim denizaslim 165

Nihan
arkadaşımızın dua'sı için 165 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 23 Mayıs Cumartesi Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim :dua:

Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.

🔹🔷🔹TEFRİCİYE LİSTEMİZ🔹🔷🔹

1. begonvil1985 begonvil1985 165
2. @dilhun80 - 165
3. Umut_2019 Umut_2019 165
4. @Saadetim33 165
5. ayseMsb ayseMsb 165
6. Mrvyvz4832 Mrvyvz4832 165

7. caramel_7 caramel_7 - 154
ismim Nihan;
Allah' ım çalıştığım yere kısa sürede adapte olmamı sağla ve mutlu olmamı nasip eyle. Yakın zamanda gonlume göre dualarimda ettiğim gibi özellikleri olan hayırlı biriyle evlenip yuvami kurmami annelik duygusunu yaşamamı nasip et. Allah'm Hayırda ve şer de kolaylıklar nasip eyle. Benim ve dua arkadaşlarımın tez zamanda yüzünü güldür dualarını kabul eyle Yarabbim AMİN

8. C cemkaraemre - 165
9. Ocalh Ocalh - 165
10. V Vavin 165
11. Mandalinvitamin Mandalinvitamin - 165
12. mimiraculum mimiraculum - 165
13. Mucizemm222 Mucizemm222 - 165
14. T Tanemruyasu - 165
15. yalutserkan yalutserkan - 165
16. B Bademmm388 -165
17. kzmkzm kzmkzm -165
18. @sibell13 - 165
19. N Nana - 165
20. humanbeings humanbeings - 165
21. Cacaben Cacaben - 165
22. Sisko ama gururlu Sisko ama gururlu - 165
23. Nzlnaz Nzlnaz 165
24. W whiteice67 165
25. Meral01 Meral01 165
26. Kara_gozlum Kara_gozlum 165

27. denizaslim denizaslim 165

Nihan
arkadaşımızın dua'sı için 165 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 23 Mayıs Cumartesi Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim :dua:

Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Hemen başlıyorum

Back