- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- 83
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.401
Okudum canimKadriye Arkadaşımız için Okundu Bildirimi yapmayanlar
@Sisko ama gururlu
Hazal Arkadaşımız için Okundu bildirimi yapmmayanlar
@Sisko ama gururlu
Ayşe Arkadaşımıza için Okundu bildirimi Yapmayanlar
@ayseMsb
C cemkaraemre
@Vavin
Mucizemm222
@Cacaben
@Sisko ama gururlu
Kara_gozlum
@denizaslim
Kendim için okudum Allahım kabul etsin insallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 165
2.kunfeyekun__ - 165
3.Umut_2019 165
4. @Saadetim33 165
5. @ayseMsb 165
6.Mrvyvz4832 154
İsmim Elçin , Allahım sen Elçin kuluna hayırlısıyla evlat sahibi olabilmeyi nasip et başladıkları tüp bebek tedavisinde hayırlısıyla ilk tedavide pozitif sonucu alıp bebeklerine kavuşabilmeyi nasip et hayırlı,sağlıklı,ömürlü evlatlar nasip et hiç kimseyi evlatsızlıkla imtihan etme yarabbim..Allahım abisini de hayırlısıyla evlat sahibi olabilmeyi nasip et annesini sağlık sıhhat içinde başlarından eksik etme yarabbim.sen ol dersin olur AllahımDua eden tüm arkadaşlardan Allah razı olsun hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olsun insallah
7. @caramel_7 - 165
8. C cemkaraemre - 165
9. @Ocalh - 165
10. @Vavin 165
11. @Deryaa123 - 165
12. @mimiraculum - 165
13.Mucizemm222 - 165
14. @Tanemruyasu - 165
15. @yalutserkan - 165
16. @Bademmm388 -165
17. @kzmkzm -165
18. @sibell13 - 165
19. @Nana - 165
20. @humanbeings - 165
21. @Cacaben - 165
22. @Sisko ama gururlu - 165
23. @Nzlnaz 165
24. @whiteice67 165
25. @Meral01 165
26.Kara_gozlum 165
27. @denizaslim 165
Elçin arkadaşımızın dua'sı için 165 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 21 Mayıs Perşembe Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
okuyorum canım hızla bıtırıcem ısallahKadriye Arkadaşımız için Okundu Bildirimi yapmayanlar
@Sisko ama gururlu
Hazal Arkadaşımız için Okundu bildirimi yapmmayanlar
@Sisko ama gururlu
Ayşe Arkadaşımıza için Okundu bildirimi Yapmayanlar
@ayseMsb
C cemkaraemre
@Vavin
Mucizemm222
@Cacaben
@Sisko ama gururlu
Kara_gozlum
@denizaslim
Allah razı olsun kuzumElçin kardeşim için okudum. Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH
Canım ben besmeleleri okudum senin içinHayırlı kandiller canım benim
Amin canım Lunis napiyorAllah razı olsun kuzum
Allah kabul eylesin canımCanım ben besmeleleri okudum senin içinAllah kabul etsin insallah
elçin okudum Rabbim kabul eylesinTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 165
2.kunfeyekun__ - 165
3.Umut_2019 165
4. @Saadetim33 165
5. @ayseMsb 165
6.Mrvyvz4832 154
İsmim Elçin , Allahım sen Elçin kuluna hayırlısıyla evlat sahibi olabilmeyi nasip et başladıkları tüp bebek tedavisinde hayırlısıyla ilk tedavide pozitif sonucu alıp bebeklerine kavuşabilmeyi nasip et hayırlı,sağlıklı,ömürlü evlatlar nasip et hiç kimseyi evlatsızlıkla imtihan etme yarabbim..Allahım abisini de hayırlısıyla evlat sahibi olabilmeyi nasip et annesini sağlık sıhhat içinde başlarından eksik etme yarabbim.sen ol dersin olur AllahımDua eden tüm arkadaşlardan Allah razı olsun hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olsun insallah
7. @caramel_7 - 165
8. C cemkaraemre - 165
9. @Ocalh - 165
10. @Vavin 165
11. @Deryaa123 - 165
12. @mimiraculum - 165
13.Mucizemm222 - 165
14. @Tanemruyasu - 165
15. @yalutserkan - 165
16. @Bademmm388 -165
17. @kzmkzm -165
18. @sibell13 - 165
19. @Nana - 165
20. @humanbeings - 165
21. @Cacaben - 165
22. @Sisko ama gururlu - 165
23. @Nzlnaz 165
24. @whiteice67 165
25. @Meral01 165
26.Kara_gozlum 165
27. @denizaslim 165
Elçin arkadaşımızın dua'sı için 165 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 21 Mayıs Perşembe Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Evet canımKedim olan lunis mi kuzum☺☺
İyi kuzucum sıcaklardan fenalık geçiriyor bizim gibiEvet canım
Evet doğru söylüyorsun canım tamam olurCanım şuan listede 6. kişideyiz, ilk altı kişinin okumasına katılmadın hak geçer mi emin değilim. Seni şimdi listeye dahil etsem bile listenin sonunda ekleyeceğim ve 4 Temmuzda sıra gelecek. Arzu edersen ismini not alıyım, bir sonraki listeye başlarken sana haber veriyim, yeni listede
benim hakkım helal olsun.. katılabilir canımCanım şuan listede 6. kişideyiz, ilk altı kişinin okumasına katılmadın hak geçer mi emin değilim. Seni şimdi listeye dahil etsem bile listenin sonunda ekleyeceğim ve 4 Temmuzda sıra gelecek. Arzu edersen ismini not alıyım, bir sonraki listeye başlarken sana haber veriyim, yeni listede
tamam canım bende şaşırdım kendi dua'sını mı okumayı unuttu yoksa dedimcanim ben kendime okumustum
bir sonraki listede ilk onun adını koyarız canım, yine aynı mantık olur bu listenin en sonunda olacağına diğer listede en başta olur.benim hakkım helal olsun.. katılabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?