- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.001
Amin Allah razı olsun canım senden de bütün arkadaşlardan da
ben de 1000 ihlas dicektim veya 1000 fatiha cok güzel yorumlar okudum bunlarla alakali1000 ihlas okuyabiliriz. Salaten tuncina da ben eskiden çok fayda görmüştüm ama arkadaşların fikri varsa onlara da uyarım.
Allah razı olsun canım senden her şey için. Yeni listede varım inşallah hangi dua olursa fark etmez beni direk yazabilirsin listeyeKIZLAR LİSTEMİZ BİTTİ.......!
Dile kolay 8 Mart'tan beri birlikteyiz, birbirimizi tanımadan dua'larımıza amin dedik. İnşallah bu mübarek günlerin hürmetine, dua'larımız kabul olur. Yeni listeye dahil olmak istemeyen arkadaşlarda lütfen iletişimi kesmesin, arada bir girip selam versin, dualarına dair güzel gelişmeler olduysa bizlere umut olsun.
Listemiz çok güzel ilerledi, Genelde Tefriciye ezberde olmayan uzun bir salavat olmasına rağmen 2 gün içinde hemen herkes bildirimini yaptı. inşallah dua'larımızın kabulü de listemiz gibi ilerler.Listeyi tutarken eğer istemeden kırdığım, üzdüğüm bir arkadaş varsa hakkını helal etsin.
Arkadaşlar ben bu siteyi hep takip ediyordum, fakat sırf dua grupları için Nisan 2019'da üye oldum. Gerçekten dua'ların kaderi etkilediğine çok inanıyorum,1 yıldır benim hayatımda çok güzel gelişmeler oldu. Ve hemen hemen her dua'm da zaman içinde kabul oldu. Rabbimin kabul etmeyeceği dua'ya el açtırmayacağına artık çok eminim.
güzel olur günde 2 kişi ye rahat okuma yaparız inşallahben de 1000 ihlas dicektim veya 1000 fatiha cok güzel yorumlar okudum bunlarla alakali
evet canım ben mesajını okudum, okuduktan sonrada Tuba ve Hilal Arkadaşlara dua'larının tamamlandığını haber verdim. Önce o mesajı paylaşıp, sonra eksiğimiz kalmadı, arkadaşımızda haber verdi diye yazdım. Hatta sonrasında Listeyi eksiksiz bitirdik diye mesaj attım , Ardarda yazınca ,sende ismini etiketli görünce haklı olarak mesajını görmediğini düşündün.sıkıntı yok yanicanim.mesaj yazdim bitrdim diye aksam da buraya yazmistim okudum ben
tamam canım yanlislik olmasin daKızlar yeni liste
evet canım ben mesajını okudum, okuduktan sonrada Tuba ve Hilal Arkadaşlara dua'larının tamamlandığını haber verdim. Önce o mesajı paylaşıp, sonra eksiğimiz kalmadı, arkadaşımızda haber verdi diye yazdım. Hatta sonrasında Listeyi eksiksiz bitirdik diye mesaj attım , Ardarda yazınca ,sende ismini etiketli görünce haklı olarak mesajını görmediğini düşündün.sıkıntı yok yani
estağfurullah canım benim, hep beraber bitirdik listeyi. Keşke olsaydın ya valla hiç kaçırmadan,geciktirmeden hep okuyordunCanım sende hakkini helal et lutfen tek tek herkesle ilgilendin zaman ayırdın mesaj attın kimseyi de kırmadan çok güzel yonettin maşallah ve bence dua gruplarında olması gereken de kırmamak kirilmamak sen grubu en güzel şekilde yonettin Allah razi olsun senden ve burda dua eden tüm herkesten insaAllah dualarimiz hayırla tez vakitte kabul olur dua kardeşlerim iyi ki bir araya geldik birbirimize dua ettik ben yeni listede olamayacağım hepiniz hakkınızı helal edin ❤
begonvil1985 tekrar eline emeğine yüreğine sağlık canım benim hakkını helal et ❤
aaaaa okudunmu canım.. sondan başlıyorum mesajları okumaya. çok sevindim ya.. listede eksik kalmadı şükür
Tamam canım benim Allah razi olsunestağfurullah canım benim, hep beraber bitirdik listeyi. Keşke olsaydın ya valla hiç kaçırmadan,geciktirmeden hep okuyordunher zaman aramızda yerin var canım, listede ol ya da olma her zaman sohbete gel
Kuzum tefriciye çok etkili bir dua. Benim fikrim buna devam etmek. İlla başka dua edelim derseniz de yeni bir topik açalım ayrıca o duayı da okumak isteyen katılır...Kızlar yeni liste için Tefriciyye devam edebiliriz.
ya da Kadriye arkadaşımız Ya Latif esmasını önerdi, o da olabilir.
Sizlerin daha önce deneyimlediği dua'lar varsa onlarda olabilir. Çoğunluğun kararına göre hareket ederiz
olur o şekildede... ben kabul ederimKuzum tefriciye çok etkili bir dua. Benim fikrim buna devam etmek. İlla başka dua edelim derseniz de yeni bir topik açalım ayrıca o duayı da okumak isteyen katılır...
Sende hakkını helal et kuzum çok güzel bir şekilde ilgilendin. Allah razı olsun canım inşallah
Hem böylece 2 dua grubumuz olmuş olurolur o şekildede... ben kabul ederim
aynen canım ya... hızlı bir şekilde başlayalım o zamanHem böylece 2 dua grubumuz olmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?