1000 ihlas okuyabiliriz. Salaten tuncina da ben eskiden çok fayda görmüştüm ama arkadaşların fikri varsa onlara da uyarım.
ben de 1000 ihlas dicektim veya 1000 fatiha cok güzel yorumlar okudum bunlarla alakali

Allah razı olsun canım senden her şey için. Yeni listede varım inşallah hangi dua olursa fark etmez beni direk yazabilirsin listeye

Kızlar yeni liste
canim.mesaj yazdim bitrdim diye aksam da buraya yazmistim okudum ben
evet canım ben mesajını okudum, okuduktan sonrada Tuba ve Hilal Arkadaşlara dua'larının tamamlandığını haber verdim. Önce o mesajı paylaşıp, sonra eksiğimiz kalmadı, arkadaşımızda haber verdi diye yazdım. Hatta sonrasında Listeyi eksiksiz bitirdik diye mesaj attım , Ardarda yazınca ,sende ismini etiketli görünce haklı olarak mesajını görmediğini düşündün.sıkıntı yok yani

tamam canım yanlislik olmasin da

estağfurullah canım benim, hep beraber bitirdik listeyi. Keşke olsaydın ya valla hiç kaçırmadan,geciktirmeden hep okuyordun her zaman aramızda yerin var canım, listede ol ya da olma her zaman sohbete gel

estağfurullah canım benim, hep beraber bitirdik listeyi. Keşke olsaydın ya valla hiç kaçırmadan,geciktirmeden hep okuyordun her zaman aramızda yerin var canım, listede ol ya da olma her zaman sohbete gel
Tamam canım benim Allah razi olsun insaAllah en kısa sürede aranıza yeniden katılırım çünkü ozlerim hemen

Kuzum tefriciye çok etkili bir dua. Benim fikrim buna devam etmek. İlla başka dua edelim derseniz de yeni bir topik açalım ayrıca o duayı da okumak isteyen katılır...
Sende hakkını helal et kuzum çok güzel bir şekilde ilgilendin. Allah razı olsun canım inşallah

olur o şekildede... ben kabul ederim

Arkadaşlarım hepiniz hakkınızı helal edin rabbim inşallah hepimizi dualarimiza kavuşturur hayırlısıyla . Duam kabul oldu diye sevincimizi de paylaşırız inşallah. Aminnn
Hepinize çok teşekkür ediyorum ve özellikle begonvil1985 arkadaşım Allah razı olsun senden hakkın çok üstümüzde helal et. Ben çok girmem siteye ama dua grubuna katıldığım için girdim sürekli .yeni listeye şimdilik dahil olamayacağım ben sokak hayvanlarını beslemeye bakmaya çalışıyorum,bu aylar baya bı yoğun geçiyor çok fazla bebek kedilerimiz oluyor.
şu donemde yetisteremem hakka girerim diye çok korkuyirum. Mama desteği alabilmek adına da biraz koşturmam gerekecek .
Siteye uğradığımda selam vermeye uğrarım inşallah . Yine de bir şey olursa özelden yazarsanız arada kontrol etmeye çalışırım. Hepiniz Allah'a emanet olun .benden yana hakkım varsa hepinize helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…