canm özelden de tek tek yazdım
burdan da bildireyim, bana yazdıklarını hep okuyup tamamladım.
eksiğim varsa söyle hemen tamamlayım
hakkınızı helal edin nolur, memlekette net olmayınca buraya da giremedim hâliyle. koronadan dolayı dönüşümüz de hemen olmadı. döndüğümüz gibi de geldim buraya okudum hepsini
hepinizin niyetine 4444 tane de okuyabilirim, lütfen hakkınızı helal edin.
listeye alabilirsen devam ederim, alamazsan da hiç sorun değil okuyamayan yetişmeyen olursa etiketleyin özelden yazın yardımcı olurum okurum mutlaka.
canm özellikle sen lütfen kusura bakma çok uğraşıyosun tek tek takip ediyosun özelden de yazdın ama işte giremedim.

Canım sana özelden dua'larını bildirdiğim 3 arkadaştan sonra bir sıkıntı olduğunu tahmin edip senin sayını kendi aramızda bölüştük, eğer dönüş yapmasaydın, eksik sayılarını kendi aramızda okuyacaktık. O 3 arkadaş için tam zamanında bildirim yaptın, tam biz listeyi bitirmiştik ve eksikleri okumaya başlayacaktık ve sen okudun. Şuan okuman gereken kimse yok, ama bir sonraki sefer için memlekete gitme gibi bir durumun olursa muhakkak listeyi düzenleyen kişinin telefon numarasını iste , en kötü ihtimalle mesaj atarsın. Burda arkadaşlar genelde o şekilde yapıyorlar, siteden ban'lananlarda instagramdan vs iletişim kuruyorlar. Fikir olsun diye söylüyorum canım, aklında olsun

Canım yeni liste olacak mı?

Doğru söylüyorsun canm hiç düşünmedim doğrusu, bizde 1 haftalığına gittik aslında ama 5 hafta kadar kalmak zorunda kaldık o yüzden bilgi veremedim. Eksiğim yoksa sevindim, Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inşAllah tez zamanda hayırlısıyla

KIZLAR LİSTEMİZ BİTTİ.......!

Dile kolay 8 Mart'tan beri birlikteyiz, birbirimizi tanımadan dua'larımıza amin dedik. İnşallah bu mübarek günlerin hürmetine, dua'larımız kabul olur. Yeni listeye dahil olmak istemeyen arkadaşlarda lütfen iletişimi kesmesin, arada bir girip selam versin, dualarına dair güzel gelişmeler olduysa bizlere umut olsun.

Listemiz çok güzel ilerledi, Genelde Tefriciye ezberde olmayan uzun bir salavat olmasına rağmen 2 gün içinde hemen herkes bildirimini yaptı. inşallah dua'larımızın kabulü de listemiz gibi ilerler.Listeyi tutarken eğer istemeden kırdığım, üzdüğüm bir arkadaş varsa hakkını helal etsin.

Arkadaşlar ben bu siteyi hep takip ediyordum, fakat sırf dua grupları için Nisan 2019'da üye oldum. Gerçekten dua'ların kaderi etkilediğine çok inanıyorum,1 yıldır benim hayatımda çok güzel gelişmeler oldu. Ve hemen hemen her dua'm da zaman içinde kabul oldu. Rabbimin kabul etmeyeceği dua'ya el açtırmayacağına artık çok eminim.

Kızlar yeni liste için Tefriciyye devam edebiliriz.

ya da Kadriye arkadaşımız Ya Latif esmasını önerdi, o da olabilir.

Sizlerin daha önce deneyimlediği dua'lar varsa onlarda olabilir. Çoğunluğun kararına göre hareket ederiz

Kızlar yeni liste için Tefriciyye devam edebiliriz.

ya da Kadriye arkadaşımız Ya Latif esmasını önerdi, o da olabilir.

Sizlerin daha önce deneyimlediği dua'lar varsa onlarda olabilir. Çoğunluğun kararına göre hareket ederiz

Canım sende hakkini helal et lutfen tek tek herkesle ilgilendin zaman ayırdın mesaj attın kimseyi de kırmadan çok güzel yonettin maşallah ve bence dua gruplarında olması gereken de kırmamak kirilmamak sen grubu en güzel şekilde yonettin Allah razi olsun senden ve burda dua eden tüm herkesten insaAllah dualarimiz hayırla tez vakitte kabul olur dua kardeşlerim iyi ki bir araya geldik birbirimize dua ettik ben yeni listede olamayacağım hepiniz hakkınızı helal edin ❤
begonvil1985 tekrar eline emeğine yüreğine sağlık canım benim hakkını helal et

aaaaa okudunmu canım.. sondan başlıyorum mesajları okumaya. çok sevindim ya.. listede eksik kalmadı şükür

canım diğer arkadaşlar da dua varsa buraya yazsınlar.. başlayalım Allah ın izniyle. her gün eksiliyor ramazanın ayının günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…