- 26 Nisan 2019
- 4.540
- 6.762
- 158
- 39
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #6.961
Benim ismim pınar başladıgınızda haber verırsenız bende başlarım sızde haber beklıyorumcanım ismini not aldım ben, Sen, T Tanemruyasu ve @kzmkzm arkadaşları yeni listede etiketliycem. Katılmak isterseniz başımızın üstünde yeriniz var
Okudum Allah kabul etsin inşallahElçin Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Tülay Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Arzu arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Tuba Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Hilal Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
H hadisse
ayseMsb
2019 mutluluk
V Vavin
Elçin
Snigurucka
M Modasever
kızlar; 15yusra11 haber verdi, Elçin ve Tülay arkadaşlarımızın okumasını yapmış. Arzu arkadaşımızı da sordum ama henüz cevap vermedi.
Elçin ,Mrvyvz4832 canım senin dua'n tamamlanmış oldu canım, Rabbim en kısa sürede müjdeli haberler almayı nasip etsin inşallah
Tülay canımyalutserkan senin de okuman tamamlandı arkadaşım. Rabbim şükür sevinçleri yaşatsın inşallah
Arzu V Vavin canım senin için haber bekliyorum, eksik kalırsa biz tamamlayacağız merak etme, ama eğer 15yusra11 okumuşsa fazla olmaması için biraz daha bekliyorum
Allah razı olsun kuzumkızlar; 15yusra11 haber verdi, Elçin ve Tülay arkadaşlarımızın okumasını yapmış. Arzu arkadaşımızı da sordum ama henüz cevap vermedi.
Elçin ,Mrvyvz4832 canım senin dua'n tamamlanmış oldu canım, Rabbim en kısa sürede müjdeli haberler almayı nasip etsin inşallah
Tülay canımyalutserkan senin de okuman tamamlandı arkadaşım. Rabbim şükür sevinçleri yaşatsın inşallah
Arzu V Vavin canım senin için haber bekliyorum, eksik kalırsa biz tamamlayacağız merak etme, ama eğer 15yusra11 okumuşsa fazla olmaması için biraz daha bekliyorum
Okudum canımElçin Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Tülay Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Arzu arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Tuba Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Hilal Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Elçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?