- 26 Nisan 2019
- 4.537
- 6.758
- 158
- 39
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #7.021
begonvil1985 ve bütün arkadaşlar hakkınızı helal edin. Çok güzel Bi dua grubuydu.
begonvil1985 emeğin çok hakkını helal et çok emek verdin ilgilendin. Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah
Yeni listede bende olmak isterim. Ne okunursa okurum inşallah![]()
Kızlar herkese merhabalar. Yeni liste oluşturuyorsanız eğer beni de ekler misiniz? ☺
Hepinizden Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim özelliklebegonvil1985 sana cnm hakkını helal et inşallah hep devam eder grubumuz cok severek isteyerek okuyoruz duaları yeni dualarda görüşmek üzere yeni listede varım inşallah
Arkadaşlarım hepiniz hakkınızı helal edin rabbim inşallah hepimizi dualarimiza kavuşturur hayırlısıyla . Duam kabul oldu diye sevincimizi de paylaşırız inşallah. Aminnn
Hepinize çok teşekkür ediyorum ve özelliklebegonvil1985 arkadaşım Allah razı olsun senden hakkın çok üstümüzde helal et. Ben çok girmem siteye ama dua grubuna katıldığım için girdim sürekli .yeni listeye şimdilik dahil olamayacağım
ben sokak hayvanlarını beslemeye bakmaya çalışıyorum,bu aylar baya bı yoğun geçiyor çok fazla bebek kedilerimiz oluyor.
şu donemde yetisteremem hakka girerim diye çok korkuyirum. Mama desteği alabilmek adına da biraz koşturmam gerekecek .
Siteye uğradığımda selam vermeye uğrarım inşallah . Yine de bir şey olursa özelden yazarsanız arada kontrol etmeye çalışırım. Hepiniz Allah'a emanet olun .benden yana hakkım varsa hepinize helal olsun
Allah hepinizden razı olsun kızlarbegonvil@1985 emeğin çok ALLAH razı olsun senden ve diğer arkadaşlardan rabbim dualarınızı oldu sevinci yaşatsın,ben yeni guruba katılamayacağım çalışıyorum yetiştiremem endişesi var, okuma sayısına göre bakayım söylerim sana