Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Bu arada 21 aylık evliyim 31 yaşındayım bende iki ay korunduk sadece 19 aydır bebiş bekliyoruz sadece enfeksiyon problemim vardı çok şükür bitti bekliyoruz bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse artık
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahhh canım❤️❤️

Duası bitmeyen arkadaşlar yarın öğlene kadar zamanınız var :dua:yarın doktora gidiyorum 2.5 gibi evde olucam Yen’i listemizi böldüğümüz duamızı o zaman paylaşıcam aramıza katılacak bir arkadaş daha var oda eklenecek :KK68:

4 41EEEEE41 canım sıra sende bu süre içerisinde namazını kılarsın canım

Bugün heyecandan bişi olmazsa bana yarın hayırlısıyla görüşürüz kızlar❤️❤️❤️❤️

Duası bitmeyen arkadaşlar yarın öğlene kadar zamanınız var :dua:yarın doktora gidiyorum 2.5 gibi evde olucam Yen’i listemizi böldüğümüz duamızı o zaman paylaşıcam aramıza katılacak bir arkadaş daha var oda eklenecek :KK68:

Ben duamı yaptım namazımı kıldım canım arkadaşlar bitirdiğinde başlayabiliriz.İnş güzel haberlerle gel stres yapma ve pozitif düşün aklından hiç kötü şey geçirme umarım herşey dilediğin gibi geçer dualarım seninle❤

Ben de tamamladım Allah kabul etsin insallah
Canım teşekkür ederim. Kendine dikkat et. Eğer problem çocuk meselesi ise lütfen kendini yıpratma. Hepimizin doğacak olan evlatlarının bir vakti zamanı var. Belli yani ne zaman olacağı. Ne kadar istesekde o vakit gelmeden olmaz. Kendine dikkat et arayı uzatma yinede. kafanı dinle geri dön.hoscakal

Ben duamı yaptım namazımı kıldım canım arkadaşlar bitirdiğinde başlayabiliriz.İnş güzel haberlerle gel stres yapma ve pozitif düşün aklından hiç kötü şey geçirme umarım herşey dilediğin gibi geçer dualarım seninle❤
Saol ebrucum Allah razı olsun inşallah hayırlı olur ... tamam canım erken biterse arkadaşların duaları yarın hastanede beklerken falan girer listeyi paylaşırım❤️❤️❤️❤️

Saol ebrucum Allah razı olsun inşallah hayırlı olur ... tamam canım erken biterse arkadaşların duaları yarın hastanede beklerken falan girer listeyi paylaşırım❤️❤️❤️❤️
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah öyle de olucak. Endiselerinin sonunu refah a çıkarsın rabbim. Öptüm ❤️❤️

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah öyle de olucak. Endiselerinin sonunu refah a çıkarsın rabbim. Öptüm ❤️❤️
Özgecim çok saol aminnnn inşallah rabbim kimseyi evlatla sınamasın mercimek kadar olsada aklın onda oluyor umarım sizlere hayırlı haberler vericem ❤️❤️❤️❤️ Bende çok öpüyorum

Güzel haberlerle gel canım benim sen de bebeğin de hep sağlıklı olun ❤

Kızlarrrrrrrrrrr duydummmmm Kalp atışını mercimek kadardı fasülye olmuş hüngür hüngür ağladım rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu inşallah tez zamanda ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Canım benim nası sevindim Rabbim sağlıkla kucagına aldırsın inşallah bizede en kısa sürede hayırla sağlıkla versin kuzularımızı amin amin

X