- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
21 aylık evliyim bende kızlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şansın canım olsun başka Dr a gidersn kendi doktorun gelene kdr napcan vardır bundan da bir hayır:) 26 yaşındayım benGünaydın kızlar perşembe günü doktora gidecektim kalp atışı için doktorumun sekreteri aradı trafik kazası geçirmiş doktor 4 hafta yok dedi çok şükür kırık dışında bişi yokmuş ama çok alışmıştım başka doktor şimdi garip geliyo ve çok güveniyordum ona kara bahtım kör talihim oyyyyy oyyyyyy
bende 19 aylık evliyim yaşımda 33 bu arada yaşlarımızıda söyleyelim bakalım hangimiz abla hangimiz kardeş
Shokella aslıhancım İnan ne yapacağıma bende karar veremedim liste sonuna kadar bi bitsin o zaman ortak karar verelim en iyisi
İnşallah canım ya hayırlısıdır umarımŞansın canım olsun başka Dr a gidersn kendi doktorun gelene kdr napcan vardır bundan da bir hayır:) 26 yaşındayım ben
Gizemcim sıkma canını hayırlı zamanda versin rabbim inşallah sağlıklı sıhatliBenimde Gizem yaş 32 hala bebişim yok
Canım senin ismin neGünaydınnnn. Ben de 23 buçuk yaşındayım 9 aylık evliyim. Hala yırtınıyorum bebek diye
Göksu :))Canım senin ismin ne
Dün adet oldum esmacim ama dua ederim insallahKızlar hayırlısıyla kalp atışını duymak için Yasin okuyorum müsait olan arkadaşlar benim için Çarşamba akşama kadar okuyabilir misiniz
Canım 1 tane okudum sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin Rabbim inşallahKızlar hayırlısıyla kalp atışını duymak için Yasin okuyorum müsait olan arkadaşlar benim için Çarşamba akşama kadar okuyabilir misiniz
Saol canımbenim Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallahDün adet oldum esmacim ama dua ederim insallah
Amin fatmacım inşallah rabbim sanada nasip etsin en kısa zamandaCanım 1 tane okudum sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin Rabbim inşallah
Saol canım benim rabbim sanada evlat nasip etsin tez zamanda bende bu sayfada sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum ve ayrıca çok şanslıyımSanırım en küçüklerden biri benim yaşım 24 esma abla Supurgesizcadiii35 bende okudum 2 tane allahım hayırlısıyla duymayı nasip etsin inşallah hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum