Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Canım hamile olmam imkansız. Adetim 17 sinde bitti. Kist falan da yok bende ama niye sürekli koyu cikio evet bende anlamadım. Yumurtlama uzun mu sürüo bende acaba. Evet bugünude degerlendircez inşaallah tutar :)
Olabilşr çatlama hemn olmuyordur belki çatlama olunca ikinci çizgi hiç çıkmıyor çünkü ama bugun baya koyu sen yapmaya devam et çift çizgi günlerini de gün aşırı değerlendir bak bnm de böyleydi 15. Gün olan ilişkiden kalmıştım o yuzden kaçırmamaya çalış.Allah gönlüne göre versin inşallah _20180324_095654.JPG

Olabilşr çatlama hemn olmuyordur belki çatlama olunca ikinci çizgi hiç çıkmıyor çünkü ama bugun baya koyu sen yapmaya devam et çift çizgi günlerini de gün aşırı değerlendir bak bnm de böyleydi 15. Gün olan ilişkiden kalmıştım o yuzden kaçırmamaya çalış.Allah gönlüne göre versin inşallah Eki Görüntüle 2130193
Tamam canım dediğin gibi iyi değerlendirmek lazım. Allahım sanada en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eylesin canım. Duada Sıra sende. Bol bol dualarındasin.

Tamam canım dediğin gibi iyi değerlendirmek lazım. Allahım sanada en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eylesin canım. Duada Sıra sende. Bol bol dualarındasin.
Amin cnm benim inşallah hepimize Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin ben inanıyorum Okudugumuz bu Salavat-ı tefriciye yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek sırayla güzel haberler alalım inşallah:)

Amin cnm benim inşallah hepimize Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin ben inanıyorum Okudugumuz bu Salavat-ı tefriciye yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek sırayla güzel haberler alalım inşallah:)
Amin canım benim sana iki kişi kalmış sıra ftmclk ftmclk arkadaşımızda. Hepimiz bu ay hamiş oluruz inşaallah:)

Canım yumurtlama testlerim bu şekilde. Üzerinde artı olanlar birlikteliğin oldugu günler. Nasıl sence? Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35
canım kusura bakma annemi uğurladım bugün başım kalabalıktı geç yazabildim. günler gayet iyi canım ama bırakma hala devam edin birlikteliğe çünkü rengin hala koyu bazen geç çatlıyor bazende birden fazla yumurta çatlayabiliyor. inşallah hayırlı haberlerini alırız canım :KK200:

canım kusura bakma annemi uğurladım bugün başım kalabalıktı geç yazabildim. günler gayet iyi canım ama bırakma hala devam edin birlikteliğe çünkü rengin hala koyu bazen geç çatlıyor bazende birden fazla yumurta çatlayabiliyor. inşallah hayırlı haberlerini alırız canım :KK200:
Tamam canım teşekkür ederim. Haberdar edicem testleri. Allah kavuştursun inşallah annenle:)

kızlar juliet55 juliet55 arkadaşımızın bitti Allah kabul etsin niyeti tez zamanda versin inşallah ftmclk ftmclk arkadaşımız namazını kılmış hayırlısıyla başlayalım. kişi başı 370 tane ve pazar gecesine kadar bitirelim inşallah. bugün annemi uğurladım geç yazdım hakkınızı helal edin.

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
4- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart
5- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
6- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
7- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
8- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan
9- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat:
10- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için)
11- @Supurgesizcadiii35 (evladını sağlıklakucağına almak için)
12- @nergismor (evlat sahibi olmak için ) bat:

Allahım inşaallah bu ay nasip eder canım. Yumurtanin oluşabilmesi bile çok güzel:)
Kuzu ilaçla oluşuyo ki yumurtam çatlıyo da ama nasip olmadığı için 3 aydır döllnmiyo denk getiremiyoruz herlde dicrm ama dr kntrolünde oluyo bu 4. Ay dr olmazsa bi sonraki ay iğneli aşılama dedi ne demek olduğunu da bilmiyorum rabbim bu ay nasip etsin hayırlısıyla öğrenmeyimde inşallahh :dua:

Kuzulaaaar inanıyorum dualarımız işe yarıycak namazımı kıldığım gün allahım birbirmizi hiç tanımadan dilek kardeşliği dua kardeşliği yaptık helal olanı istiyoruz bütün kardeşlerime içindede bana tez wakitte nasip et dedim gerçekten öyle aynı gökyüzü altında birbini hiç görmeyen anne adaylarıyız ama dileklerimiz kalplerimiz dualarımız bir çok şükür rabbime birbirimize rastladık rabbim bu ay hepmize birden kün fe yekün desin inşallaaaahhh hayırlısıyla ve sağlıklısıylaaa ☺️❤️

Kuzu ilaçla oluşuyo ki yumurtam çatlıyo da ama nasip olmadığı için 3 aydır döllnmiyo denk getiremiyoruz herlde dicrm ama dr kntrolünde oluyo bu 4. Ay dr olmazsa bi sonraki ay iğneli aşılama dedi ne demek olduğunu da bilmiyorum rabbim bu ay nasip etsin hayırlısıyla öğrenmeyimde inşallahh :dua:
Bence bu ay olur canım. Maasallah yumurtan çok kaliteli. Olmazsada tıp da çareler tukenmio cok şükür.Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin canım hepimize

X