- 2 Mayıs 2017
- 566
- 665
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Ay çok sağo cnm. Gözden kaçıtmışım başlıyorum hemrnftmclk fatma icin okuyoruz 370 adet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok sağo cnm. Gözden kaçıtmışım başlıyorum hemrnftmclk fatma icin okuyoruz 370 adet
Orayada yazdım canm katılmak isterim
Canim Allah kabul etsin0 370 okuyorduk fazla okumussun o 30 taneyi ben alayim olur mu fazla olmasin.ftmclk için 400 okudum allah kabul etsin tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Canim sen mazeretli degil misin, mazeretli iken hatime katilan dualar okunmaz.ftmclk için 370 okudum
Valla okunuyor benim bildiğim selavatlar sadece kuran ayetleri okunmuyorCanim sen mazeretli degil misin, mazeretli iken hatime katilan dualar okunmaz.
Canim okunur ama 4444 tefriciye gibi belirli bi hatime katilan dualar abdestli okunmali.Valla okunuyor benim bildiğim selavatlar sadece kuran ayetleri okunmuyor
Valla burda bütün Kızlar adetliyken okuduk canım ben arastırdım ozellikle olunabiliyor o yuzden gönül rahatlığıyla okudukCanim okunur ama 4444 tefriciye gibi belirli bi hatime katilan dualar abdestli okunmali.
Canim evet fetva var okunabiliyor hatime katinca abdestli okunmasi daha guzel.olur simi tekrar baktim okunabiliyor yani.Valla burda bütün Kızlar adetliyken okuduk canım ben arastırdım ozellikle olunabiliyor o yuzden gönül rahatlığıyla okuduk
Aynen cnm ezberden okuyorum ben zaten sorun yok o yuzdenCanim evet fetva var okunabiliyor hatime katinca abdestli okunmasi daha guzel.olur simi tekrar baktim okunabiliyor yani.
Canım ben bilerek biraz fazla okudum. Bir arkadaşımız okuyamayacakmis. Onunkini paylastircakti süpürgesizcadi arkadaşımız. Ben önden fazla okudum yaniCanim Allah kabul etsin0 370 okuyorduk fazla okumussun o 30 taneyi ben alayim olur mu fazla olmasin.
Tamam canim ben de 370 okudum Supurgesizcadiii35 canim fazlaligi paylasalim mi artik.Canım ben bilerek biraz fazla okudum. Bir arkadaşımız okuyamayacakmis. Onunkini paylastircakti süpürgesizcadi arkadaşımız. Ben önden fazla okudum yani