Çekenin halinden çekenler anlarmış bu bekleme sürecinin nasıl stresli olduğunu çok iyi biliyorum kardeşlerim Rabbim inşallah daha fazla bekletmeden hepinizin göbeğini bebişlerle doldursun hep dualarımdasınız.
Yanlız hazırlıklı olun çünkü gebe kalınca ayrı stresler başlıyo bu daha stresliymiş diyorsunuz varlığını bildiğiniz için artık kaybetmekten korkuyorsunuz
korkular bu sefer kese oldumu boyut iyimi kalp sesi duyulacakmı ya duyulmazsa vs vs ekleniyor ağrılar sancılar giriyor uykudan uyandırıyor acaba bebekte bişimi var ondanmı bu kadar ağrıyo diye telaş başlıyor. Çok sevdiğin yemeklerin tadı kokusu değişiyor.bulantı oluyor baş dönüyor uykuyu sevmeyen ben şimdi her fırsatta yastığa sarılıyorum takip ettiğim hiç bir diziyi izleyemez oldum başlıyorum 10 dk geçmeden rüyalara dalmışım bile isterse yanınızda misafir olsun hiç farketmiyor bayılmış gibi dalıyorsunuz uykuya
birde tuvalete bağımlı oluyorsunuz hayatımda bu kadar tuvalete gittiğimi bilmiyorum fırına ekmek almaya gidemedim 15 dklık mesafede altıma ediyordum. Tabi sonundaki gelecek sıpayı düşününce herşeye değer diyor insan inşallah kızlar inşallah tez vakitte sizlerdende dinlerim bu belirtileri gece gece cenem düştü
herkese iyi geceler rüyalarınızda gelecek bebeklerinizi görün inşallah