Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Canım bugün 14. Gün. Akşam bugünün 2. Testini yaptım. Koyulaşmış ama çok da koyu değil. Sence nasıl bir yol izliyeyim. Bugün birlikte olalım mı. Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35

Eklentiler

• IMG_20180325_202854.jpg
    IMG_20180325_202854.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 38
Canım bugün 14. Gün. Akşam bugünün 2. Testini yaptım. Koyulaşmış ama çok da koyu değil. Sence nasıl bir yol izliyeyim. Bugün birlikte olalım mı. Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35
Canım renk baya koyulaşmaya başlamış bence bugün başlayın ve renk silikleştikten 2-3 gün kadar dahada devam edin umarım hayırlısı olur canım güzel haberler inşallah :KK200::anneadayı:

Canım renk baya koyulaşmaya başlamış bence bugün başlayın ve renk silikleştikten 2-3 gün kadar dahada devam edin umarım hayırlısı olur canım güzel haberler inşallah :KK200::anneadayı:
İnşaallah canım benim. Takvimini gördükçe çok mutlu oluyorum senin adina ve heyecanlanıyorum benimde olurmu acaba diye. İnşaallah bende müjde verebilirim sizlere

İnşaallah canım benim. Takvimini gördükçe çok mutlu oluyorum senin adina ve heyecanlanıyorum benimde olurmu acaba diye. İnşaallah bende müjde verebilirim sizlere
Canım benim seninde diğer arkadaşlarımızında olucak ben inanıyorum rabbim kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmezmiş dualarım hep sizinle inşallah bu ay en az 2 arkadaştan iyi haber alırız.:KK200:

Güzel hanımlar Shokella Shokella arkadaşımızın duasını bitirmiş bulunuyoruz. Rabbim hayırlısıyla niyetini kabul etsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin :KK200:

Şimdi sıra juliet55 juliet55 arkadaşımızda bugün öğlene kadar namaz ve istiğfarını yap canım bize bildir sana okumaya gecelim❤️❤️

Listemize Yen’i arkadaşımız @nergismor katıldı artık 12 kişiyiz okunacak sayımızda değişti tabiki artık kişi başı 370 okunacak juliet arkadaşımız bilgi verince başlatıcaz 3 ayların hayırlı bir pazartesi gününde işlerinizde hayırlı gitsin inşallah :nazar:

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart 404 OKUDU
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 404 OKUDU
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart 404 OKUDU
4- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart 404 OKUDU
5- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart 404 OKUDU
6- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart 404 OKUDU
7- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan 404 OKUDU
8- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan 404 OKUDU
9- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: 404 OKUDU
10- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için) 404 OKUDU
11- @Supurgesizcadiii35 (evladını sağlıklakucağına almak için) 404 OKUDU
12- @nergismor (evlat sahibi olmak için ) bat:

Kızlar juliet55 arkadaşımız okumuş önceden 500 adet okuduğu için 3944 oluyor kişi başı 328 oluyor haydi bismillah başlayalım Çarşamba günü sabaha kadar bitirelim

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
4- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart
5- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
6- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
7- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
8- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan
9- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat:
10- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için)
11- @Supurgesizcadiii35 (evladını sağlıklakucağına almak için)
12- @nergismor (evlat sahibi olmak için ) bat:

X