- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Shokella için 404 okudum Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım renk baya koyulaşmaya başlamış bence bugün başlayın ve renk silikleştikten 2-3 gün kadar dahada devam edin umarım hayırlısı olur canım güzel haberler inşallahCanım bugün 14. Gün. Akşam bugünün 2. Testini yaptım. Koyulaşmış ama çok da koyu değil. Sence nasıl bir yol izliyeyim. Bugün birlikte olalım mı. Supurgesizcadiii35
İnşaallah canım benim. Takvimini gördükçe çok mutlu oluyorum senin adina ve heyecanlanıyorum benimde olurmu acaba diye. İnşaallah bende müjde verebilirim sizlereCanım renk baya koyulaşmaya başlamış bence bugün başlayın ve renk silikleştikten 2-3 gün kadar dahada devam edin umarım hayırlısı olur canım güzel haberler inşallah
Allah razı olsun kuzumBende bitirdim canlar
Allah razı olsun kuzumShokella için 404 okudum Allah kabul etsin
Allah razı olsun kuzumShokella için 404 okudum.Rabbim gönlündeki duanı en kısa sürede kabul etsin inşallah
Allah razı olsun kuzum404 tanemi okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Hanimkoylununhanimi A AsyaaAyazz Allah razı olsun kuzum Hepinizden ..Shokella arkadaşımız için 404 okudum. Allah sağlıkla evlat sahibi olmasını nasip etsin inşallah
Canım benim seninde diğer arkadaşlarımızında olucak ben inanıyorum rabbim kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmezmiş dualarım hep sizinle inşallah bu ay en az 2 arkadaştan iyi haber alırız.İnşaallah canım benim. Takvimini gördükçe çok mutlu oluyorum senin adina ve heyecanlanıyorum benimde olurmu acaba diye. İnşaallah bende müjde verebilirim sizlere
O zaman 3944 paylaşılcakBana başlayabiliriz kızlar 500 adet okumuşluğum var
Amin tatlım amiin inşaallahCanım benim seninde diğer arkadaşlarımızında olucak ben inanıyorum rabbim kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmezmiş dualarım hep sizinle inşallah bu ay en az 2 arkadaştan iyi haber alırız.