-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.321
Gozunaydin ablacim Allah saglikla buyutme yi güzel günlerini görmeyi nasip etsin hayirli evlat olsun ❤❤Kızlar hayırlı günler ben çok şükür oğluma kavuştum Pazartesi günü kontrole gittiğimde suyumun bittiğini gördü doktor sancı vererek açılma bekledik ama açılma olmayınca direk sezeryana aldılar bir anda oldu bitti ama sonrası biraz zorlu geçti düşünün anca bugün toparlandım elime telefonu alabildim hemen sizlere haber vermek istedim rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah dualarımdasınız
Tamam canimDil-i bitab canim ben bu hafta cok yogundum dogru duzgun okuyamadim 1-2 gune haber verecegim inşallah
Canım biraz yoğunum işte de. İnşallah yarına bitirmeye çalışacağım.kardelen_08 canim sen ne durumdasin okumanda?
TamamKızlar beni bir tur saymayabilir misiniz.
Tabiki yeni listede eklerimBen de katılabilir miyim liste alıma açık mı?
Tamam canimCanım biraz yoğunum işte de. İnşallah yarına bitirmeye çalışacağım.
Teşekkür ederim.Tamam
Tabiki yeni listede eklerim
canim
Canım ben bugün bitiriyorum bitti sayabilirsin.Tamam canim
Saol canım benim amin rabbim sizlerede göstersinGozunaydin ablacim Allah saglikla buyutme yi güzel günlerini görmeyi nasip etsin hayirli evlat olsun ❤❤
Tamam canimK Khvekokusu20 canim sira sende namazini kilip yazar misin
Canim bir tur derken 1 kişi miKızlar beni bir tur saymayabilir misiniz.
Sirayla herkese 4444 tefriciyeyi aramizda paylasip okuyuruz dilersen yeni listede katilabilirsinBu tefriciye nasıl okuyorsunuz bende katılmak istiyorum ama ?