- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.301
Kizlar 494 eksik var 100 aldim kalan 394
@41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru) Kisi basi 494 dusuyor.
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5-Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)
6-) K Khvekokusu20 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
7-Stardust07 (evlat sahibi olmak icin
8-kardelen_08 (evlat sahibi olmak)[/
Eklerin canimMerhaba arkadaşlar yeni turda benide eklermisiniz.
Liste basa dönünce eklerim:)Kızlar merhaba bi dahaki tura beni de etiketlerseniz katılmak isterim bende
Cnm gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah oğluşunu darısı da zamanında biz bekleyenlere olsun inşallahKızlar hayırlı günler ben çok şükür oğluma kavuştum Pazartesi günü kontrole gittiğimde suyumun bittiğini gördü doktor sancı vererek açılma bekledik ama açılma olmayınca direk sezeryana aldılar bir anda oldu bitti ama sonrası biraz zorlu geçti düşünün anca bugün toparlandım elime telefonu alabildim hemen sizlere haber vermek istedim rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah dualarımdasınız
Canım çok sevindim İnan gözlerim doldu allah bize de nasip eder inşallahKızlar hayırlı günler ben çok şükür oğluma kavuştum Pazartesi günü kontrole gittiğimde suyumun bittiğini gördü doktor sancı vererek açılma bekledik ama açılma olmayınca direk sezeryana aldılar bir anda oldu bitti ama sonrası biraz zorlu geçti düşünün anca bugün toparlandım elime telefonu alabildim hemen sizlere haber vermek istedim rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah dualarımdasınız
Amin canım inşallahhhhCanım çok sevindim İnan gözlerim doldu allah bize de nasip eder inşallah