Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Ben namazimi kildim başlayabiliriz.
5- Dil-i bitab Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)
Kişi başi5- [5- Dil-i bitab Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için KİSİ BASİ 596 DÜŞÜYOR

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- Dil-i bitab Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)
6-) K Khvekokusu20 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
7- Stardust07 Stardust07 (evlat sahibi olmak icin
8- kardelen_08 kardelen_08 (evlat sahibi olmak)[/[/QUOTE]
Kizlar 494 eksik var 100 aldim kalan 394
@41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru) Kisi basi 494 dusuyor.

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
6-) K Khvekokusu20 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
7- Stardust07 Stardust07 (evlat sahibi olmak icin
8- kardelen_08 kardelen_08 (evlat sahibi olmak)[/

Kızlar hayırlı günler ben çok şükür oğluma kavuştum Pazartesi günü kontrole gittiğimde suyumun bittiğini gördü doktor sancı vererek açılma bekledik ama açılma olmayınca direk sezeryana aldılar bir anda oldu bitti ama sonrası biraz zorlu geçti düşünün anca bugün toparlandım elime telefonu alabildim hemen sizlere haber vermek istedim rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah dualarımdasınız ❤️❤️❤️❤️

Kızlar hayırlı günler ben çok şükür oğluma kavuştum Pazartesi günü kontrole gittiğimde suyumun bittiğini gördü doktor sancı vererek açılma bekledik ama açılma olmayınca direk sezeryana aldılar bir anda oldu bitti ama sonrası biraz zorlu geçti düşünün anca bugün toparlandım elime telefonu alabildim hemen sizlere haber vermek istedim rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah dualarımdasınız ❤️❤️❤️❤️
Cnm gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah oğluşunu darısı da zamanında biz bekleyenlere olsun inşallah

Canım çok sevindim İnan gözlerim doldu allah bize de nasip eder inşallah

arkadaşlar hayırlı bir dileğim var sevdiğim evlilik yolunda olduğum kişiyle barışmak için 4444 salatı tefriciye okuyorum lütfen bana yardım edin!!! Merve nin niyetine diye okursanız ve bilgilendirirseniz çok sevinirim lütfen yardım edin

X